Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

FORD A 1930 restauravimas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

Jaroslav rašė:
Fon rašė:
Jaroslav rašė:
Dodge 1930 4 duru sedanas
Dar prie to pacio klausymas: o yra pas Jus temperaturos daviklis ? Nes pas mane niekur nera :?:
Ar negalėjo '30-ais metais daviklis dar būti radiatoriaus kamštyje ?
Nera,nei kamstyje nei salone jokio daviklio :roll:
Pas mane irgi niekur nėra, bet teko matyti, kad pas kai kuriuos modelius yra radiatoriaus kamštyje. Gal tų kamščių su termometrais žmonės įsigydavo atskirai, o gal ir būdavo kai kurie modeliai taip komplektuojami iš gamyklos :roll:
Vartotojo avataras
Jaroslav
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jaroslav »

Pas mane irgi niekur nėra, bet teko matyti, kad pas kai kuriuos modelius yra radiatoriaus kamštyje. Gal tų kamščių su termometrais žmonės įsigydavo atskirai, o gal ir būdavo kai kurie modeliai taip komplektuojami iš gamyklos :roll:[/quote]

nuotraukose maciau,kad buna kamstyje,bet ne visose modeliuose.Tada belieka taip vazineti ir viskas,pastoviai lygi antifrizo tikrinti :|
Vartotojo avataras
Jaroslav
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jaroslav »

Romanis, parasete : " benzinas iš kuro bako, į karbiuratorių patenka tekėdamas ,,samatioku,, nėra jokio kuro siurblio"

o tai bakas stovi auksciau karbiuratoriaus :?: Pas mane stovi 6 V naujas kuro siurbliukas, bet kur turi stoveti mechaniskas,niekaip neradau :|
Gamykliskai negalejo man atrodo buti elektrinio,gal irgi buvo samatioku :roll:
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

Jaroslav rašė:Romanis, parasete : " benzinas iš kuro bako, į karbiuratorių patenka tekėdamas ,,samatioku,, nėra jokio kuro siurblio"

o tai bakas stovi auksciau karbiuratoriaus :?: Pas mane stovi 6 V naujas kuro siurbliukas, bet kur turi stoveti mechaniskas,niekaip neradau :|
Taip kuro bakas yra aukščiau nei karbiuratorius,jis įmontuotas iškart po priekiniu stiklu (prieš variklio skyrių). Kuro vamzdelių linijoje, salone yra kraniukas, - užsuki, ir kuras nebepatenka į filtrą.
Vartotojo avataras
Be vėjo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Be vėjo »

Jaroslav rašė:Romanis, parasete : " benzinas iš kuro bako, į karbiuratorių patenka tekėdamas ,,samatioku,, nėra jokio kuro siurblio"

Mechaninio nerasite, Jūsu mašinoje kuras turėtu ateiti į rezervuarą, kuriame sudaromas vakuumas (taip ir vadinasi vakuumo rezervuaras), ir jis stovėjo karbiuratoriaus pusėje (dešinėje, aukščiau), prisuktas ant sienos skiriančios salona nuo variklio skyriaus. Iš to rezervuaro savaime kuras tekėdavo į karbiuratorių. Kad jis veiktu gerai, meistrams pritrūksta kantrybės, meta jį lauk ir stato elektrinį. O dėl temperatūros daviklio, tai jis būdavo aksesuaras, stovėdavo radiatoriaus kamštyje, vienas žinomiausių gamintojų - Boyce.
Vartotojo avataras
valdas
Forumietis
Forumietis

Standartinė valdas »

Temperaturos daviklis radiatoriaus kamstyje.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Jaroslav
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jaroslav »

Mechaninio nerasite, Jūsu mašinoje kuras turėtu ateiti į rezervuarą, kuriame sudaromas vakuumas (taip ir vadinasi vakuumo rezervuaras), ir jis stovėjo karbiuratoriaus pusėje (dešinėje, aukščiau), prisuktas ant sienos skiriančios salona nuo variklio skyriaus. Iš to rezervuaro savaime kuras tekėdavo į karbiuratorių. Kad jis veiktu gerai, meistrams pritrūksta kantrybės, meta jį lauk ir stato elektrinį. O dėl temperatūros daviklio, tai jis būdavo aksesuaras, stovėdavo radiatoriaus kamštyje, vienas žinomiausių gamintojų - Boyce.[/quote]

Va radau ka ir nebrangiai,tik reikia kazkokio kamscio kito,kad isukti.

http://www.vintagecarparts.co.uk/en/lis ... yce+meter/
Vartotojo avataras
Be vėjo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Be vėjo »

Nenoriu bereikalingai plėtoti tema, bet atkreipkite dėmesi prieš pirkdami, jog tie motometrai būna kelių dydžių; de luxe, standard, universal, junior ir tt. ir kamštis turi būti arba užsukamas arba su specialiu užsegimu.
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

Dar nuotraukų iš mano darbų. Štai taip atrodo naujai padaryta stogo mediena.
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

...