Ten tikriausiai buvo IŽ Kombi. Retesnis už eilinius Moskvičius, bet dar sutinkamas.Lukas. rašė:Čia tai modelis...sveikinu su puikiu pirkiniu!
Beje, neperseniausiai pas estus tokį mačiau pardavinejamą, tik jis iževskinis buvo. Priekinės grotelės labai idomios. Gaila foto neisikeliau, tad parodyti negaliu. Tokių dar aplamai neteko niekur matyti. Pagoogle'ines irgi neradau. Šiuo metu jau nebesimato jo, turbūt parduotas, ir tikiuosi į geras rankas.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Baigtas projektas Moskvich 427 originalumas
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Raimis
- ekspertas

Re: Moskvich 427 originalumas
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
Lukas.
- Forumo rėmėjas

Turbūt kalbate apie 2125? Šis mano manymu dar nėra toks retas, paliginus su tuo. Ten buvo izh 427 pagamintas mazdaug 1975ais. Vat dabar labai gailiuosi kad foto neisikeliau, ir negaliu parodyti, tikrai labai idomus modelis iš priekio. Galbut dar pasiseks rasti, idesiu.Raimis rašė:Ten tikriausiai buvo IŽ Kombi. Retesnis už eilinius Moskvičius, bet dar sutinkamas.Lukas. rašė:Čia tai modelis...sveikinu su puikiu pirkiniu!
Beje, neperseniausiai pas estus tokį mačiau pardavinejamą, tik jis iževskinis buvo. Priekinės grotelės labai idomios. Gaila foto neisikeliau, tad parodyti negaliu. Tokių dar aplamai neteko niekur matyti. Pagoogle'ines irgi neradau. Šiuo metu jau nebesimato jo, turbūt parduotas, ir tikiuosi į geras rankas.
-
VERSLOVAS
- Forumietis

Gal tokiu priekiu buvo
nes daug kas dėl apvalių žibintų supainioja IZH su MOSKVICH. Jei šis, tai čia vyresnysis brolis M 426
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Lukas.
- Forumo rėmėjas

Ne ne ne, netas.VERSLOVAS rašė:Gal tokiu priekiu buvones daug kas dėl apvalių žibintų supainioja IZH su MOSKVICH. Jei šis, tai čia vyresnysis brolis M 426
http://photofile.ru/users/alekseika/3803046/
Tolimesnėse nuotraukose pastebejau lyg ir azlk groteles atiduodamas su šiuo maskvičium, bet skelbime buvo rašyta, jog tai iž. Pr posukiai lygtais irgi izho tipo. Gal vis del to čia AZLK?
-
Raimis
- ekspertas

Toks pats, kaip ir temos autoriaus, tik žymiai blogesnės būklės.
!!!
-
sigis404
- Forumietis

Taip, pritariuRaimis rašė:Toks pats, kaip ir temos autoriaus, tik žymiai blogesnės būklės.
-
mokinuks
- Forumo rėmėjas

O.T. o man 87 ar 88 metais teko būti Iževsko gamykloj....tik karinej daly...
vaizdelis ir mąstas- nepakartojamas
vaizdelis ir mąstas- nepakartojamas
-
VERSLOVAS
- Forumietis

Na ka kolegos....Prasidėjo restauracija mano pirmojo tikrojo USRR oldtimerio...neskaitant pirmojo mano oldtimerio vaikučio -pedalais minamo moskvičiuko:) pagal maximum planą birželio 1 jau turiu įdėti į atrestautoto moskvich 427mto.... pedalais minamą MOSKCIHIUKą ir išvažiuoti į Vilniaus gatves su dukryte prasivėžinti:)) ji papedaluos su savuoju Moskvičiuku kai sustosim, o aš su savuoju 427:))
Na, o dabar noriu jūsų priekaštų išgirsti ir palaikymo, ypač gerbiamos vyresnės kartos:) pačiam man 32...daug dar atsimenu iš senų laikų...bet ...yra čia daug vyresnių,kurie turi geresnės patirties:)
Originalią spalvą jūs matėte pradinėse foto...ši spava skamba "CVET DETSKOGO PANOSA":)
..niekad nesuprasdavau šios spalvos kilmės..kol netapau tėvu...ir neužsidegiau noru kuo greičiau, kol neprapuolė seni ussr egzemplioriai modeliukai,žaislai....ir tt... išsaugoti visa tai savo ateities kartoms:))
Noriu išgirsti patarimų dažant manąjį pirmąjį didelį mažylį:)
Pirmsios foto.....viršuj :
prikabintas naujesnis MOSKVICH geltonos spalvos....bet jis man arčiau širdies ir noriu perdažyti šia spalva...betttt:
yra ir toks modelis..kuris yra geltona su baltu ir ...jis gundo mane....ar tikrai toks buvo original modelis?ar turėdamas ne exportinį modelį su šia spalva -nebūsiu tiurlingistu???
.....ar verta jaunoms kartoms kaip atsiminimą perdažyti į tokią kombinaciją? Ačiū už nuomones....šiaip aš esu iš verslo gyvenimo ....ir niekade nekeičiu savo nuomonės...bet šį kartą pasiduosiu ir noriu išklausyti jūsų nuomonės - GELTONA...AR GELTONA SU BALTU:) 
Na, o dabar noriu jūsų priekaštų išgirsti ir palaikymo, ypač gerbiamos vyresnės kartos:) pačiam man 32...daug dar atsimenu iš senų laikų...bet ...yra čia daug vyresnių,kurie turi geresnės patirties:)
Originalią spalvą jūs matėte pradinėse foto...ši spava skamba "CVET DETSKOGO PANOSA":)
Noriu išgirsti patarimų dažant manąjį pirmąjį didelį mažylį:)
Pirmsios foto.....viršuj :
prikabintas naujesnis MOSKVICH geltonos spalvos....bet jis man arčiau širdies ir noriu perdažyti šia spalva...betttt:
yra ir toks modelis..kuris yra geltona su baltu ir ...jis gundo mane....ar tikrai toks buvo original modelis?ar turėdamas ne exportinį modelį su šia spalva -nebūsiu tiurlingistu???
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Raimis
- ekspertas

Originali spalva- tikroji restauracija. Nesvarbu, kad ji jums negraži, ar kažkas negražiai vadina.
Jei jau būtinai norite keisti- tai tik į to laikotarpio tam modeliui naudotą spalvą.
Angliškas margutis- liaudies kūryba.
Jei jau būtinai norite keisti- tai tik į to laikotarpio tam modeliui naudotą spalvą.
Angliškas margutis- liaudies kūryba.
!!!
-
sigis404
- Forumietis

Ryškiai geltonos lygtais "detski ponos" nevadino
, buvo tokia kaip ochra, tai tą gal vadino, o dėl dviejų spalvų derinio tai susilaikyčiau. Automobilis ir taip savotiškai idomus ir gal margint tikrai nevertėtų