Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Baigtas projektas Moskvich 427 originalumas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Re: Moskvich 427 originalumas

Standartinė Raimis »

Lukas. rašė:Čia tai modelis... :puiku: sveikinu su puikiu pirkiniu! :wink: Beje, neperseniausiai pas estus tokį mačiau pardavinejamą, tik jis iževskinis buvo. Priekinės grotelės labai idomios. Gaila foto neisikeliau, tad parodyti negaliu. Tokių dar aplamai neteko niekur matyti. Pagoogle'ines irgi neradau. Šiuo metu jau nebesimato jo, turbūt parduotas, ir tikiuosi į geras rankas.
Ten tikriausiai buvo IŽ Kombi. Retesnis už eilinius Moskvičius, bet dar sutinkamas.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Lukas.
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Lukas. »

Raimis rašė:
Lukas. rašė:Čia tai modelis... :puiku: sveikinu su puikiu pirkiniu! :wink: Beje, neperseniausiai pas estus tokį mačiau pardavinejamą, tik jis iževskinis buvo. Priekinės grotelės labai idomios. Gaila foto neisikeliau, tad parodyti negaliu. Tokių dar aplamai neteko niekur matyti. Pagoogle'ines irgi neradau. Šiuo metu jau nebesimato jo, turbūt parduotas, ir tikiuosi į geras rankas.
Ten tikriausiai buvo IŽ Kombi. Retesnis už eilinius Moskvičius, bet dar sutinkamas.
Turbūt kalbate apie 2125? Šis mano manymu dar nėra toks retas, paliginus su tuo. Ten buvo izh 427 pagamintas mazdaug 1975ais. Vat dabar labai gailiuosi kad foto neisikeliau, ir negaliu parodyti, tikrai labai idomus modelis iš priekio. Galbut dar pasiseks rasti, idesiu. :-)
Vartotojo avataras
VERSLOVAS
Forumietis
Forumietis

Standartinė VERSLOVAS »

Gal tokiu priekiu buvo :-) nes daug kas dėl apvalių žibintų supainioja IZH su MOSKVICH. Jei šis, tai čia vyresnysis brolis M 426
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
http://www.retrofest.lt
http://www.primeadmin.lt
MOSKVICH 427 75'
GAZ 21 66'
VIATKA V150 58'
Vartotojo avataras
Lukas.
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Lukas. »

VERSLOVAS rašė:Gal tokiu priekiu buvo :-) nes daug kas dėl apvalių žibintų supainioja IZH su MOSKVICH. Jei šis, tai čia vyresnysis brolis M 426
Ne ne ne, netas. :-) šis irgi retokas, bet matyti tokių teko jau. O dėl to maskvičiaus apsimelavau, jis visai be grotelių nuotraukose. Štai pavyko atkapstyti nuoroda,
http://photofile.ru/users/alekseika/3803046/

Tolimesnėse nuotraukose pastebejau lyg ir azlk groteles atiduodamas su šiuo maskvičium, bet skelbime buvo rašyta, jog tai iž. Pr posukiai lygtais irgi izho tipo. Gal vis del to čia AZLK?
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Toks pats, kaip ir temos autoriaus, tik žymiai blogesnės būklės.
sigis404
Forumietis
Forumietis

Standartinė sigis404 »

Raimis rašė:Toks pats, kaip ir temos autoriaus, tik žymiai blogesnės būklės.
Taip, pritariu :lol: ! Dar kiek teko matyt niekad nesu pastebėjęs IŽ su priekyje neapvaliom farom išskyrus IŽ KOMBI, kuriuos gamino apie 1980m. Nebent labai klystu :roll: , papildykit jei ką :oops:
GAZ21 1960m.
VAZ2101 1973m.
VAZ2103 1976m.
Tel. 8-68580605 el.p. servukas@yahoo.com
mokinuks
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė mokinuks »

O.T. o man 87 ar 88 metais teko būti Iževsko gamykloj....tik karinej daly...
vaizdelis ir mąstas- nepakartojamas :D
Vartotojo avataras
VERSLOVAS
Forumietis
Forumietis

Standartinė VERSLOVAS »

Na ka kolegos....Prasidėjo restauracija mano pirmojo tikrojo USRR oldtimerio...neskaitant pirmojo mano oldtimerio vaikučio -pedalais minamo moskvičiuko:) pagal maximum planą birželio 1 jau turiu įdėti į atrestautoto moskvich 427mto.... pedalais minamą MOSKCIHIUKą ir išvažiuoti į Vilniaus gatves su dukryte prasivėžinti:)) ji papedaluos su savuoju Moskvičiuku kai sustosim, o aš su savuoju 427:))

Na, o dabar noriu jūsų priekaštų išgirsti ir palaikymo, ypač gerbiamos vyresnės kartos:) pačiam man 32...daug dar atsimenu iš senų laikų...bet ...yra čia daug vyresnių,kurie turi geresnės patirties:)

Originalią spalvą jūs matėte pradinėse foto...ši spava skamba "CVET DETSKOGO PANOSA":) :D :lol: ..niekad nesuprasdavau šios spalvos kilmės..kol netapau tėvu...ir neužsidegiau noru kuo greičiau, kol neprapuolė seni ussr egzemplioriai modeliukai,žaislai....ir tt... išsaugoti visa tai savo ateities kartoms:))

Noriu išgirsti patarimų dažant manąjį pirmąjį didelį mažylį:)
Pirmsios foto.....viršuj :
prikabintas naujesnis MOSKVICH geltonos spalvos....bet jis man arčiau širdies ir noriu perdažyti šia spalva...betttt:
yra ir toks modelis..kuris yra geltona su baltu ir ...jis gundo mane....ar tikrai toks buvo original modelis?ar turėdamas ne exportinį modelį su šia spalva -nebūsiu tiurlingistu??? :oops: .....ar verta jaunoms kartoms kaip atsiminimą perdažyti į tokią kombinaciją? Ačiū už nuomones....šiaip aš esu iš verslo gyvenimo ....ir niekade nekeičiu savo nuomonės...bet šį kartą pasiduosiu ir noriu išklausyti jūsų nuomonės - GELTONA...AR GELTONA SU BALTU:) :moped:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
http://www.retrofest.lt
http://www.primeadmin.lt
MOSKVICH 427 75'
GAZ 21 66'
VIATKA V150 58'
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Originali spalva- tikroji restauracija. Nesvarbu, kad ji jums negraži, ar kažkas negražiai vadina.
Jei jau būtinai norite keisti- tai tik į to laikotarpio tam modeliui naudotą spalvą.
Angliškas margutis- liaudies kūryba.
sigis404
Forumietis
Forumietis

Standartinė sigis404 »

Ryškiai geltonos lygtais "detski ponos" nevadino :roll: , buvo tokia kaip ochra, tai tą gal vadino, o dėl dviejų spalvų derinio tai susilaikyčiau. Automobilis ir taip savotiškai idomus ir gal margint tikrai nevertėtų :?
GAZ21 1960m.
VAZ2101 1973m.
VAZ2103 1976m.
Tel. 8-68580605 el.p. servukas@yahoo.com