Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
Ištauka iš ketvirtoko rašinio, tema: "Kaip aš kaime augau......"ramaxas rašė:As tai taip galiu pasakytvisur cia yra tu tanku ir lektuvu ir visokiausiu daiktu,kiek visokiu dalyku uzkasta niekam nezinant,o jai ir zinojo vietiniai,jau dauguma ismire..Plius nei ten rupi kaimo zmogui ar tankas pas ji uzkastas ar kas,jis gyvena gyvenima ir tiek ir nesuka galvos .As skaitau ,kad cia visokiausios technikos yra visur.Ir jai visas suradus,visas visas iki vienos,prikelus naujam gyvenimui,tai man atrodo karines technikos pas mus butu sociai
Puiki Lietuvos gynybos strategija. Gal pasiūlyk Juknevičienei atsistatydinti, ir pats į jos vietą.ramaxas rašė:As tai taip galiu pasakytvisur cia yra tu tanku ir lektuvu ir visokiausiu daiktu,kiek visokiu dalyku uzkasta niekam nezinant,o jai ir zinojo vietiniai,jau dauguma ismire..Plius nei ten rupi kaimo zmogui ar tankas pas ji uzkastas ar kas,jis gyvena gyvenima ir tiek ir nesuka galvos .As skaitau ,kad cia visokiausios technikos yra visur.Ir jai visas suradus,visas visas iki vienos,prikelus naujam gyvenimui,tai man atrodo karines technikos pas mus butu sociai
pagal detektoriaus signala galima nustatyti daikto dydi, jei randi siuksles, tai reiskia dar neperpratai jo veikimoDonciaXXXL rašė:t.y. bendrapilietis bepilstant arbatą prasitarė kad ana va ten, lauke kadais buvo kluonas, prie jo užkasti 2 motociklai. Bandžiau praeit su detektorium, bet laukas futbolo aikštės dydžio, kluono nė pėdsako, o cypia visur - tai škarbonkės, tai cviekai su viedrais. Detektorius aišku, ne kosminis , pas mane, bet viltis - visada turi išlikti. Sėkmės knisant.
Gerb. didelis Doncia,Nemo rašė:pagal detektoriaus signala galima nustatyti daikto dydi, jei randi siuksles, tai reiskia dar neperpratai jo veikimoDonciaXXXL rašė:t.y. bendrapilietis bepilstant arbatą prasitarė kad ana va ten, lauke kadais buvo kluonas, prie jo užkasti 2 motociklai. Bandžiau praeit su detektorium, bet laukas futbolo aikštės dydžio, kluono nė pėdsako, o cypia visur - tai škarbonkės, tai cviekai su viedrais. Detektorius aišku, ne kosminis , pas mane, bet viltis - visada turi išlikti. Sėkmės knisant.
Aš prie Alaušo visas vasaraos atostogas praleidau , nuo 1957-ų metų . Prisiklausiau ir aš tų pasakojimų , tik niekas nesigyrė , kad būt matęs , tik ,,va , anas pasakojo''Dragoon rašė:alauso ezere irgi yra vokiskas lektuvas,kirdeikiuose buvo nukrite keli lektuvai vieno likucius kase kai aliuminy pradejo supirkinet.O kitas rusiskas bombonesis toje puseje nukrito tai pasakojo senukas buvo ustvere kareiviai visa apylinke