Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Traukiamas T-34 paskendes.

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
ramaxas
Forumietis
Forumietis

Re: Traukiamas T-34 paskendes.

Standartinė ramaxas »

As tai taip galiu pasakyt :) visur cia yra tu tanku ir lektuvu ir visokiausiu daiktu,kiek visokiu dalyku uzkasta niekam nezinant,o jai ir zinojo vietiniai,jau dauguma ismire..Plius nei ten rupi kaimo zmogui ar tankas pas ji uzkastas ar kas,jis gyvena gyvenima ir tiek ir nesuka galvos .As skaitau ,kad cia visokiausios technikos yra visur.Ir jai visas suradus,visas visas iki vienos,prikelus naujam gyvenimui,tai man atrodo karines technikos pas mus butu sociai :)
cloudio
Forumietis
Forumietis

Standartinė cloudio »

ramaxas rašė:As tai taip galiu pasakyt :) visur cia yra tu tanku ir lektuvu ir visokiausiu daiktu,kiek visokiu dalyku uzkasta niekam nezinant,o jai ir zinojo vietiniai,jau dauguma ismire..Plius nei ten rupi kaimo zmogui ar tankas pas ji uzkastas ar kas,jis gyvena gyvenima ir tiek ir nesuka galvos .As skaitau ,kad cia visokiausios technikos yra visur.Ir jai visas suradus,visas visas iki vienos,prikelus naujam gyvenimui,tai man atrodo karines technikos pas mus butu sociai :)
Ištauka iš ketvirtoko rašinio, tema: "Kaip aš kaime augau......"
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

ramaxas rašė:As tai taip galiu pasakyt :) visur cia yra tu tanku ir lektuvu ir visokiausiu daiktu,kiek visokiu dalyku uzkasta niekam nezinant,o jai ir zinojo vietiniai,jau dauguma ismire..Plius nei ten rupi kaimo zmogui ar tankas pas ji uzkastas ar kas,jis gyvena gyvenima ir tiek ir nesuka galvos .As skaitau ,kad cia visokiausios technikos yra visur.Ir jai visas suradus,visas visas iki vienos,prikelus naujam gyvenimui,tai man atrodo karines technikos pas mus butu sociai :)
Puiki Lietuvos gynybos strategija. Gal pasiūlyk Juknevičienei atsistatydinti, ir pats į jos vietą. :karinis:
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Dragoon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dragoon »

tauragno ezere tikrai yra vokiskas lektuvas,draugas turi variklio cilindra
tonis332
Forumietis
Forumietis

Standartinė tonis332 »

Tauragne tai tikrai yra nuskendes lektuvas. Pries 1 metus ar daugiau narai patikrino ir rado.
Nemo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Nemo »

DonciaXXXL rašė:t.y. bendrapilietis bepilstant arbatą prasitarė kad ana va ten, lauke kadais buvo kluonas, prie jo užkasti 2 motociklai. Bandžiau praeit su detektorium, bet laukas futbolo aikštės dydžio, kluono nė pėdsako, o cypia visur - tai škarbonkės, tai cviekai su viedrais. Detektorius aišku, ne kosminis , pas mane, bet viltis - visada turi išlikti. Sėkmės knisant.
pagal detektoriaus signala galima nustatyti daikto dydi, jei randi siuksles, tai reiskia dar neperpratai jo veikimo :wink:[/quote]

Gerb. didelis Doncia,

Žinau kaip veikia detektoriai. Bet ne visi turi tokias funkcijas. Ne kosminis detektorius reiškia pats paprasčiausias. Nei normalios metalų diskriminacijos, nei signalo stiprumo atitinkančio realybę. Taip kad aš perpratau ir jį, ir tave.
Motociklai buvo nujoti iš vokiečių, bet bijant sugrįžimo, užkasti. Istorija banali, nors ką gali žinoti. Visada yra šansas. Gal ir guli.
Gal sugėrovas sukūrė, kad greičiau įpilčiau. Bet kokiu atveju motociklai tie mano. Radusiems atsilyginsiu.
Vartotojo avataras
Rudge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rudge »

Nemo rašė:
DonciaXXXL rašė:t.y. bendrapilietis bepilstant arbatą prasitarė kad ana va ten, lauke kadais buvo kluonas, prie jo užkasti 2 motociklai. Bandžiau praeit su detektorium, bet laukas futbolo aikštės dydžio, kluono nė pėdsako, o cypia visur - tai škarbonkės, tai cviekai su viedrais. Detektorius aišku, ne kosminis , pas mane, bet viltis - visada turi išlikti. Sėkmės knisant.
pagal detektoriaus signala galima nustatyti daikto dydi, jei randi siuksles, tai reiskia dar neperpratai jo veikimo :wink:
Gerb. didelis Doncia,

Žinau kaip veikia detektoriai. Bet ne visi turi tokias funkcijas. Ne kosminis detektorius reiškia pats paprasčiausias. Nei normalios metalų diskriminacijos, nei signalo stiprumo atitinkančio realybę. Taip kad aš perpratau ir jį, ir tave.
Motociklai buvo nujoti iš vokiečių, bet bijant sugrįžimo, užkasti. Istorija banali, nors ką gali žinoti. Visada yra šansas. Gal ir guli.
Gal sugėrovas sukūrė, kad greičiau įpilčiau. Bet kokiu atveju motociklai tie mano. Radusiems atsilyginsiu.[/quote]
Gal parduodi? :-)
Domina-ieškau-perku
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
KiRmelius
Forumietis
Forumietis

Standartinė KiRmelius »

http://kablys.com/viewtopic.php?f=7&t=3 ... d49eb8c322 čia aprašyta kas atsitiko tam lėktuvui Tauragne. Panašu, kad nieko nebeliko jau ten :|
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Dragoon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dragoon »

alauso ezere irgi yra vokiskas lektuvas,kirdeikiuose buvo nukrite keli lektuvai vieno likucius kase kai aliuminy pradejo supirkinet.O kitas rusiskas bombonesis toje puseje nukrito tai pasakojo senukas buvo ustvere kareiviai visa apylinke
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

Dragoon rašė:alauso ezere irgi yra vokiskas lektuvas,kirdeikiuose buvo nukrite keli lektuvai vieno likucius kase kai aliuminy pradejo supirkinet.O kitas rusiskas bombonesis toje puseje nukrito tai pasakojo senukas buvo ustvere kareiviai visa apylinke
Aš prie Alaušo visas vasaraos atostogas praleidau , nuo 1957-ų metų . Prisiklausiau ir aš tų pasakojimų , tik niekas nesigyrė , kad būt matęs , tik ,,va , anas pasakojo'' :D
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok