Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

iz56-1959m

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Tomše
Forumietis
Forumietis

Re: iz56-1959m

Standartinė Tomše »

Ko jūs smerkiat ? Svarbu žmogus kruopšiai sutvarkys motociklą, jai jam taip patinka tai pirmyn, o juo lab rodos jo pirmas restauravimas čia, tai siūličiau nesmerkti jo ir palaikyti, ir manau gausis galutinis variantas neblogas, nors tai jau nebeitiktu į žodi retauracija.
Paskutinį kartą redagavo Tomše 13 Bir 2011, 11:02, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Tomše rašė:Ko jūs smerkiat ? Svarbu žmogus kruopšiai sutvarkys motociklą, jai jam taip patinka tai pirmyn, o juo lab rodos jo pirmas restauravimas čia, tai siūličiau nesmerkti jo ir palaikyti, ir manau gausis galutinis variantas nemlogas, nors tai jau nebeitiktu į žodi retauracija.
Taigi, kad pradėtas kaip pirmas restauravimas, o pavirto nemlogu... :?
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Mix'az
Forumietis
Forumietis

Standartinė Mix'az »

Tomše rašė:Ko jūs smerkiat ? Svarbu žmogus kruopščiai sutvarkys motociklą, jai jam taip patinka tai pirmyn, o juo lab rodos jo pirmas restauravimas čia, tai siūlyčiau nesmerkti jo ir palaikyti, ir manau gausis galutinis variantas neblogas, nors tai jau nebe įtiktu į žodi restauracija.
Pritariu. Originalios spalvos ne visiems vienodai patinka, pvz. 3 planetų/jupiterių "gamyklinės" spalvos gana niūrios ir saviški kai vėl pradėsiu judint dažysiu tokio kokios buvo iki šiol ir kokias pamenu nuo vaikystės(mano planetos temoj galit pamatyt) - jos man "originalios".

p.s. Juokingai skamba, kai tik dėl kitos spalvos siūlot tema perkelti į "perdaryta transporto ...." skyrių juk neperdarė ižo į kokį amerikietišką čioperį ;)
Izh Planeta 3 (1975) remontuojamas - lėtai bet užtikrintai :)
Vartotojo avataras
Tomše
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tomše »

Jo čia tikrai keista, kad dėl spalvos siūlio į perdarytų transporto priemonių skyriu įkelti, aš tik dabar pastebėjau, kad siulo :D žiauru.
Vartotojo avataras
RPM
Forumietis
Forumietis

Standartinė RPM »

Elvinas rašė:Tikėkimės niekas nenubaus už pasakytus mano žodžius, bet ,, Jau geriau važinėsiu su surūdijusiu motociklu, negu atrestauruotu ir neoriginalia spalva".
Kaip pirštu į akį. :wink:
sumskas2
Forumietis
Forumietis

Standartinė sumskas2 »

RPM rašė:
Elvinas rašė:Tikėkimės niekas nenubaus už pasakytus mano žodžius, bet ,, Jau geriau važinėsiu su surūdijusiu motociklu, negu atrestauruotu ir neoriginalia spalva".
Kaip pirštu į akį. :wink:
Kiekvienam sava tiesa. Kitam ir su purvinu patinka vazineti.
Vartotojo avataras
Tomše
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tomše »

Nu čia skkonio reikalas, o dėl skonio nesiginčiojama.
Vartotojo avataras
Teris
Forumietis
Forumietis

Standartinė Teris »

Tiesa pasakius man gaila būtu biški, darai viską kruopščiai, tiesog ideliai ir šnai per galva spalva neoriginali.... Čia bent mano nuomonė ....
Vartotojo avataras
Gvidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gvidas »

Nelabai suprantu, kas darosi su šiuo forumu..... Visur niekam nereikalingi konfliktai, niekiniai komentarai, dėl kiekvienos gramatinės klaidos žmogus išjuokiamas, dėl savo nuomonės pareiškimo ar išreiškimo (kalbant apie darbus) kaltinamas ir t.t. Įsijungi temą paskaityti ir pasižiūrėti, kaip vyksta restauracija bei kiti darbai, o randi 5 puslapius ginčų ir nesamonių... :neigiamai: Kad ir šioje temoje - žmogus daro, specialiai įkelia nuotraukas Jums parodyti, o visi tik kyša savo nuomonę apie „spalvą“, kritikuoja..... Ir dar žmonėms, kurie neturi nieko NAUDINGO pasakyti - nerašykit nieko, būkit geri, geriau tegul rašo tie, kurie gali pateikti ką nors įdomaus... :?
Paskutinį kartą redagavo Gvidas 15 Bir 2011, 10:00, redaguota 1 kartą(us).
Jawa 350/634 1983 m.
Vartotojo avataras
Gvidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gvidas »

Kaip reikalai su projektu? Kas nors pajudėjo į priekį? :-)
Jawa 350/634 1983 m.