Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
iz56-1959m
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
Tomše
- Forumietis

Re: iz56-1959m
Ko jūs smerkiat ? Svarbu žmogus kruopšiai sutvarkys motociklą, jai jam taip patinka tai pirmyn, o juo lab rodos jo pirmas restauravimas čia, tai siūličiau nesmerkti jo ir palaikyti, ir manau gausis galutinis variantas neblogas, nors tai jau nebeitiktu į žodi retauracija.
Paskutinį kartą redagavo Tomše 13 Bir 2011, 11:02, redaguota 1 kartą(us).
-
Raimis
- ekspertas

Taigi, kad pradėtas kaip pirmas restauravimas, o pavirto nemlogu...Tomše rašė:Ko jūs smerkiat ? Svarbu žmogus kruopšiai sutvarkys motociklą, jai jam taip patinka tai pirmyn, o juo lab rodos jo pirmas restauravimas čia, tai siūličiau nesmerkti jo ir palaikyti, ir manau gausis galutinis variantas nemlogas, nors tai jau nebeitiktu į žodi retauracija.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
Mix'az
- Forumietis

Pritariu. Originalios spalvos ne visiems vienodai patinka, pvz. 3 planetų/jupiterių "gamyklinės" spalvos gana niūrios ir saviški kai vėl pradėsiu judint dažysiu tokio kokios buvo iki šiol ir kokias pamenu nuo vaikystės(mano planetos temoj galit pamatyt) - jos man "originalios".Tomše rašė:Ko jūs smerkiat ? Svarbu žmogus kruopščiai sutvarkys motociklą, jai jam taip patinka tai pirmyn, o juo lab rodos jo pirmas restauravimas čia, tai siūlyčiau nesmerkti jo ir palaikyti, ir manau gausis galutinis variantas neblogas, nors tai jau nebe įtiktu į žodi restauracija.
p.s. Juokingai skamba, kai tik dėl kitos spalvos siūlot tema perkelti į "perdaryta transporto ...." skyrių juk neperdarė ižo į kokį amerikietišką čioperį
Izh Planeta 3 (1975) remontuojamas - lėtai bet užtikrintai 
-
Tomše
- Forumietis

Jo čia tikrai keista, kad dėl spalvos siūlio į perdarytų transporto priemonių skyriu įkelti, aš tik dabar pastebėjau, kad siulo
žiauru.
-
RPM
- Forumietis

Kaip pirštu į akį.Elvinas rašė:Tikėkimės niekas nenubaus už pasakytus mano žodžius, bet ,, Jau geriau važinėsiu su surūdijusiu motociklu, negu atrestauruotu ir neoriginalia spalva".
-
sumskas2
- Forumietis

Kiekvienam sava tiesa. Kitam ir su purvinu patinka vazineti.RPM rašė:Kaip pirštu į akį.Elvinas rašė:Tikėkimės niekas nenubaus už pasakytus mano žodžius, bet ,, Jau geriau važinėsiu su surūdijusiu motociklu, negu atrestauruotu ir neoriginalia spalva".
-
Tomše
- Forumietis

Nu čia skkonio reikalas, o dėl skonio nesiginčiojama.
-
Teris
- Forumietis

Tiesa pasakius man gaila būtu biški, darai viską kruopščiai, tiesog ideliai ir šnai per galva spalva neoriginali.... Čia bent mano nuomonė ....
-
Gvidas
- Forumietis

Nelabai suprantu, kas darosi su šiuo forumu..... Visur niekam nereikalingi konfliktai, niekiniai komentarai, dėl kiekvienos gramatinės klaidos žmogus išjuokiamas, dėl savo nuomonės pareiškimo ar išreiškimo (kalbant apie darbus) kaltinamas ir t.t. Įsijungi temą paskaityti ir pasižiūrėti, kaip vyksta restauracija bei kiti darbai, o randi 5 puslapius ginčų ir nesamonių...
Kad ir šioje temoje - žmogus daro, specialiai įkelia nuotraukas Jums parodyti, o visi tik kyša savo nuomonę apie „spalvą“, kritikuoja..... Ir dar žmonėms, kurie neturi nieko NAUDINGO pasakyti - nerašykit nieko, būkit geri, geriau tegul rašo tie, kurie gali pateikti ką nors įdomaus... 
Paskutinį kartą redagavo Gvidas 15 Bir 2011, 10:00, redaguota 1 kartą(us).
Jawa 350/634 1983 m.
-
Gvidas
- Forumietis