Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

K750 su rusiškais dokumentais (be rėmo nr) perregistravimas

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
Zergman
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

K750 su rusiškais dokumentais (be rėmo nr) perregistravimas

Standartinė Zergman »

Na štai įsigijau K750, visai krepšas, bet užtat su dokumentais.
Norėsiu persiregistruoti, tad gal kas galėtų iš patirties (ir ne tik) papasakoti apie procesą? Greičiausiai šia tema jau diskutuota, bet per šimtus temų ir tūkstančius žinučių knistis neturiu sveikatos. Ryt važiuosiu į Regitrą, žiūrėsiu, ka jie ten man pripasakos.

Taigi: rėmo numeris dokumentuose nenurodytas, yra tik variklio numeris (kuris, kiek žinau, dabar nebeaktualus(?)). Ko reikia norint perregistruoti? Žinau, kad senutę greičiausiai teks važtis kartu, bet ką padarysi. Ar reikia motociklo su savimi? Juk rėmo numerio tai nėra...

Be to, dar galvoju apie rėmo eksportą į Vokietiją, tad ką reikia daryti su dokumentais, norint parduoti užsieniečiui? Ar galima kažkaip iškart surašyti pirkimo - pardavimo sutartį ir vežti svetur, ar reikia prisiregistruoti savo vardu, o tada vėl tvarkyti antrą partiją dokumentų?

Būtų gerai gauti kuo daugiau pagalbos iki rytojaus ryto, kada važiuosiu į Regitrą, kad būčiau pasiruošęs, jei reikės, pasiginčyti. :pykst:
8662O6653
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Re: K750 su rusiškais dokumentais (be rėmo nr) perregistravi

Standartinė Raimis »

Vežtis motociklą, vežtis jo dokumentus, vežtis savininką. „Regitroje“ paaiškinsit, ko norite, ir Jums padės. Sėkmės.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Zergman
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Zergman »

Dėkui, Raimi. Taip pat man ir Regitroje pasakė. Vien rėmo irgi negaliu nuvežti, nes "atskirų detalių mes neregistruojame". Tik va, maniškis K750 taip perpuvęs, kad ten iš sparnų nieko gero nelikę. Galinį reduktorių dar reikės apžiūrėti (kai nukrapštysiu ~4cm purvo, prikepusio per 20+ metų stovėjimo. Purvu padengta VISKAS). Visas motociklas TOKS baisus, kad retai kada tokį ir bepamatysi. Sparnai supuvę, pervirinti tris kartus, ir vėl supuvę. Varžtų net neatsukinėjau, o su kampiniu šlifuokliu nupjoviau. Sparnai po smūgio iš kerzo trupėdami ir besilankstydami lėkė tolyn... ŠĮ MOTOCIKLĄ sutvarkyti reikia labai daug investicijų ir laiko, turint galvoje, kad sveikas - tik rėmas (ir, atrodo, lopšelio rėmas).

Tad kyla man kitas klausimas... Ar galima būtų pasiskolinti bet kokį kitą K750, registruotiną, be rėmo numerio, ir uždėjus mano turimą sovietinį numerį, bei pasičiupus turimą tech. pasą, nulėkti į Regitrą ir perregistruoti mano turimus dokumentus mano vardu? Juk rėmo numerio nėra, kaip atskirs, ar čia "mano", ar ne "mano"?
8662O6653
Vartotojo avataras
iz 49
Forumietis
Forumietis

Standartinė iz 49 »

Zergman rašė:Dėkui, Raimi. Taip pat man ir Regitroje pasakė. Vien rėmo irgi negaliu nuvežti, nes "atskirų detalių mes neregistruojame". Tik va, maniškis K750 taip perpuvęs, kad ten iš sparnų nieko gero nelikę. Galinį reduktorių dar reikės apžiūrėti (kai nukrapštysiu ~4cm purvo, prikepusio per 20+ metų stovėjimo. Purvu padengta VISKAS). Visas motociklas TOKS baisus, kad retai kada tokį ir bepamatysi. Sparnai supuvę, pervirinti tris kartus, ir vėl supuvę. Varžtų net neatsukinėjau, o su kampiniu šlifuokliu nupjoviau. Sparnai po smūgio iš kerzo trupėdami ir besilankstydami lėkė tolyn... ŠĮ MOTOCIKLĄ sutvarkyti reikia labai daug investicijų ir laiko, turint galvoje, kad sveikas - tik rėmas (ir, atrodo, lopšelio rėmas).

Tad kyla man kitas klausimas... Ar galima būtų pasiskolinti bet kokį kitą K750, registruotiną, be rėmo numerio, ir uždėjus mano turimą sovietinį numerį, bei pasičiupus turimą tech. pasą, nulėkti į Regitrą ir perregistruoti mano turimus dokumentus mano vardu? Juk rėmo numerio nėra, kaip atskirs, ar čia "mano", ar ne "mano"?
Teisiskai negalima, bet toks variantas galimas, niekas nieko ten nesupras.
rolandik
Forumietis
Forumietis

Standartinė rolandik »

Tik reik žiūrėt kad Regitroj ant to "kito" rėmo darbuotojai kokio iškalto numerio nesurastų, nes įrašys :-)
Zergman
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Zergman »

Na ką, reikės tada paklausinėti draugus, gal jie turi pažįstamų Regitroje... Juk Regitros darbuotojams reikia tik "pamatyti" tą motociklą, niekur nei filmuotos, nei kokios kitos medžiagos nėra apie tai, ar motociklas buvo atvežtas pilnoje komplektacijoje ar ne (tik rėmas). Čia yra tik darbuotojų "žodis", kad motociklą matė. O pasakyti "mačiau!" juk nesunku.

Kitas variantas bus toks: ieškosiu kas galėtų paskolinti ar už tam tikrą kainą išnuomoti registruotiną K750 be rėmo numerio, ir jam uždėjus mano turimą sovietinį numerį, su sovietiniu tech. pasu, važiuoti į Regitrą. Ir taip persiregistruoti dokumentus savo vardu.

P.S. jei kas pasisiūlytų padėti būtų šaunu! Skolingas nelikčiau.
8662O6653
Vartotojo avataras
lukass
Forumietis
Forumietis

Standartinė lukass »

Pas mane K750 su numeriu,pase irasyta remo numeris lenteleje,jeigu lentele nusuki 2 varztais ir pasidedi,o ant remo nera,tai remas be numerio.O variklio numeri iraso i pasa,tai gal kas duos keist variklius.Neaktualu budavo laminuotuose senuose tech.pasuose,o dabar visko ten priraso.Jeigu su priekaba ,tai tokio reik ieskot su priekaba,na suprantama.
Tel.: 861857595.
Zergman
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Zergman »

lukass rašė:Pas mane K750 su numeriu,pase irasyta remo numeris lenteleje,jeigu lentele nusuki 2 varztais ir pasidedi,o ant remo nera,tai remas be numerio.O variklio numeri iraso i pasa,tai gal kas duos keist variklius.Neaktualu budavo laminuotuose senuose tech.pasuose,o dabar visko ten priraso.Jeigu su priekaba ,tai tokio reik ieskot su priekaba,na suprantama.
Jei matys rėmo lentelės varžtelių skylutes, nieko nesakys?

Aš gal klystu, bet variklio numeris neaktualus? Tarkim, tegu rašo skolintojo motociklo variklio numerį į mano dokumentus, o aš jau kai (jei) sutvakysiu, tada kitą įsidėsiu, su kitu numeriu, ir perrašys vėl kitą. :?:
8662O6653
Vartotojo avataras
pofke78
moderatorius
moderatorius

Standartinė pofke78 »

su naujais dokumentais ir keičiant variklį jau gali paprašyt popieriuko iš kur gavai nauja variklį
o rėmo lentelė priklausė šitam modeliui?
Zergman
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Zergman »

Popieriuką galėčiau sumachinuoti, kad pvz iš eBay pirkau variklio bloką. Manau, kad turetų tikti.
Šiaip tai lentelė ant rėmų yra, bet joje rašo K750M 1967m, joje taip pat yra rėmo numeris. O dokumentuose K750 1970m, o rėmo numerio nėra (padėtas brūkšnelis ----).
8662O6653