Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

pulpitas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
pulpitas
Forumietis
Forumietis

Standartinė pulpitas »

kitoks rašė:
RAMIREZ rašė:Mano manymu yra smagiau kaip senas traukia gerai ir gali parodyt vaikams kurie galvoja gerai tik apie naujus BMW M Eclipse T Supra kad ir seni auto gali daug! 8)
nuomoniu gali buti ivairiu. jos gali skirtis. kaip elgtis su turimu automobiliu - seimininko valia ir jam spresti, ar jis tures oldtimeri, ar padarys is jo kazka, kas neturi jokios isliekamosios vertes.

p.s. supra "nivalit" (nesidomejau, ka gali BMW M ir Eclipse T ). perdarytas opelis bus letesnis uz supra, kuri "nivalit". jeigu norisi siuo klausimu diskutuoti - i pm prasom, ar kokioje kitoje vietoje.
Kazkaip ponas moderatorius cia sudetingai desto minti, kurios niekaip negaliu pagauti... :galvoti: nesakau kad noriu padaryti is savo oldtimerio kazkoki bolida ar muscle caer tiesiog mane uzknisa ta nukvakus automatine deze. Nemanau kad oldtimerio verte sumazeja jei pakeiti pavaru deze i mechanine is analogisko automobilio o ne is kokio zil'o
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

pulpitas rašė:
Kazkaip ponas moderatorius cia sudetingai desto minti, kurios niekaip negaliu pagauti... :galvoti: nesakau kad noriu padaryti is savo oldtimerio kazkoki bolida ar muscle caer tiesiog mane uzknisa ta nukvakus automatine deze. Nemanau kad oldtimerio verte sumazeja jei pakeiti pavaru deze i mechanine is analogisko automobilio o ne is kokio zil'o
savo pirmaja zinute, norejau palinketi maloniu diskusiju :) dar, ten isreiskiau savo mintis apie dezes pakeitima, o diskusija nukrypo kazin kur i "lankas"... kas yra autentiskas automobilis - informacijos rasi forume. kaip eslgtis su savo automobiliu - spresti tau.

p.s. o kas sake, kad mane lengva suprasti ?
Vartotojo avataras
Sergej
Forumietis
Forumietis

Standartinė Sergej »

sveikas prisijunges:) turiu toki klausima, nelabai supratau ar sio opelio galiniai ratai yra varomeji??
Vartotojo avataras
RAMIREZ
Forumietis
Forumietis

Standartinė RAMIREZ »

Visu Rekordu galiniai varomi! 8)
Vartotojo avataras
pulpitas
Forumietis
Forumietis

Standartinė pulpitas »

RAMIREZ rašė:Visu Rekordu galiniai varomi! 8)
Tik tai galiniai, net ir visos Omegos buvo gaminamos su galiniais ratais varomais
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo pulpitas 21 Spa 2005, 18:02, redaguota 3 kartą(us).
Vartotojo avataras
RAMIREZ
Forumietis
Forumietis

Standartinė RAMIREZ »

Zinau! :lol: Labai daug Opeliu yra su galiniais varomais: Omega Senator Commodore Rekord Ascona A ir B Kadett B ir C Manta A ir B Monza Opel GT ir t.t. 8)
karteris
Forumietis
Forumietis

Standartinė karteris »

Sveikas, mielas Pulpitai (keistai skamba šis žodžių derinys, žinant kokius pojūčius Tamstos nikas sukelia) :D Atleisk, kad sveikinu taip pavėluotai, tačiau buvau labai užsiėmęs :mirkt: Na, tikiuosi pats supranti ką veikiau :lol: Labai šaunus Tavo Opeliukas :geras: Tik priekinis stiklas kažkoks pajuodęs :mastau: Ar čia tik ne to "tiurlingo" koks elementas :evil: Gal tau reiktų kokių senovinių opelinių "liečiakų" (lietų ratlankių) :?: Manau, būtų nesunku dar jų rasti 8)
P.s. Labai gudriai "paslėpei" valstybinius numerius :wink:
Oldtaimeris yr aparatc su chromoutas buferes
Vartotojo avataras
pulpitas
Forumietis
Forumietis

Standartinė pulpitas »

karteris rašė:Sveikas, mielas Pulpitai (keistai skamba šis žodžių derinys, žinant kokius pojūčius Tamstos nikas sukelia) :D Atleisk, kad sveikinu taip pavėluotai, tačiau buvau labai užsiėmęs :mirkt: Na, tikiuosi pats supranti ką veikiau :lol: Labai šaunus Tavo Opeliukas :geras: Tik priekinis stiklas kažkoks pajuodęs :mastau: Ar čia tik ne to "tiurlingo" koks elementas :evil: Gal tau reiktų kokių senovinių opelinių "liečiakų" (lietų ratlankių) :?: Manau, būtų nesunku dar jų rasti 8)
P.s. Labai gudriai "paslėpei" valstybinius numerius :wink:
Malonu skaityti tavo atsiliepima kolega. Jo mano nikas reiskia toki uzdegimini procesa, kuris yra labai skausmingas, neleidzia zmogui net uzmigti ir ramiai gyventi kol nesuranda odontologo :dantys:

Siaip savo Rekordo niekaip netiuninau ir neketinu. Del lietnyku, tai mano masinai jie nebutini, nes labai jau graziu 1978 metais ar tuo laiku Rekordams negamino, nebent Senatoriams A, tad man visai mieli ir dabar esantys ant mano auto, nors is pradziu buvo :ne ne: faini. O priekinis stiklas is salono puses uzdengtas ekranu nuo saules sviesos ir kaitros, vat.
karteris
Forumietis
Forumietis

Standartinė karteris »

Na, ratai ir tie labai gražūs :oops: Na o ta širma tikriausiai labai geras "protektorius" restauruotam prietaisų paneliui :geras: Mano modeliuko panelis tai taip naturaliai suskeldėjęs :lol:, lyg tikro oldtimer'io :ok: Gal žinai auksarankį kokį, nebrangiai restauruojantį šias Opel oldtimer' ių dalis :?:
Oldtaimeris yr aparatc su chromoutas buferes
Vartotojo avataras
pulpitas
Forumietis
Forumietis

Standartinė pulpitas »

karteris rašė:Na, ratai ir tie labai gražūs :oops: Na o ta širma tikriausiai labai geras "protektorius" restauruotam prietaisų paneliui :geras: Mano modeliuko panelis tai taip naturaliai suskeldėjęs :lol:, lyg tikro oldtimer'io :ok: Gal žinai auksarankį kokį, nebrangiai restauruojantį šias Opel oldtimer' ių dalis :?:
Pasakysiu atvirai, mano Opelis dar kaip ir nera restauruotas, o panele nera sutrukusi, kaip bebutu keista :shock: ... Siaip as pirkau savo Opeli pries 5 metus is tokios nasles, kurios vyrui priklause tas Opelis. Tai sake jis ta aparata labai priziurejo, ziemom nevazinejo, laike garaze, nedaug vazinejo.
Siulyciau stebeti skelbimus kur Rekordai parduodami dalimis ir bandyt ieskot...
O tavo aparats irgi Rekord E :idemiai: ?