Kazkaip ponas moderatorius cia sudetingai desto minti, kurios niekaip negaliu pagauti...kitoks rašė:nuomoniu gali buti ivairiu. jos gali skirtis. kaip elgtis su turimu automobiliu - seimininko valia ir jam spresti, ar jis tures oldtimeri, ar padarys is jo kazka, kas neturi jokios isliekamosios vertes.RAMIREZ rašė:Mano manymu yra smagiau kaip senas traukia gerai ir gali parodyt vaikams kurie galvoja gerai tik apie naujus BMW M Eclipse T Supra kad ir seni auto gali daug! 8)
p.s. supra "nivalit" (nesidomejau, ka gali BMW M ir Eclipse T ). perdarytas opelis bus letesnis uz supra, kuri "nivalit". jeigu norisi siuo klausimu diskutuoti - i pm prasom, ar kokioje kitoje vietoje.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
pulpitas
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
pulpitas
- Forumietis

-
kitoks
- Forumietis

savo pirmaja zinute, norejau palinketi maloniu diskusijupulpitas rašė:
Kazkaip ponas moderatorius cia sudetingai desto minti, kurios niekaip negaliu pagauti...nesakau kad noriu padaryti is savo oldtimerio kazkoki bolida ar muscle caer tiesiog mane uzknisa ta nukvakus automatine deze. Nemanau kad oldtimerio verte sumazeja jei pakeiti pavaru deze i mechanine is analogisko automobilio o ne is kokio zil'o
p.s. o kas sake, kad mane lengva suprasti ?
-
Sergej
- Forumietis

-
RAMIREZ
- Forumietis

-
pulpitas
- Forumietis

-
RAMIREZ
- Forumietis

-
karteris
- Forumietis

Sveikas, mielas Pulpitai (keistai skamba šis žodžių derinys, žinant kokius pojūčius Tamstos nikas sukelia)
Atleisk, kad sveikinu taip pavėluotai, tačiau buvau labai užsiėmęs
Na, tikiuosi pats supranti ką veikiau
Labai šaunus Tavo Opeliukas
Tik priekinis stiklas kažkoks pajuodęs
Ar čia tik ne to "tiurlingo" koks elementas
Gal tau reiktų kokių senovinių opelinių "liečiakų" (lietų ratlankių)
Manau, būtų nesunku dar jų rasti 8)
P.s. Labai gudriai "paslėpei" valstybinius numerius
Oldtaimeris yr aparatc su chromoutas buferes
-
pulpitas
- Forumietis

Malonu skaityti tavo atsiliepima kolega. Jo mano nikas reiskia toki uzdegimini procesa, kuris yra labai skausmingas, neleidzia zmogui net uzmigti ir ramiai gyventi kol nesuranda odontologokarteris rašė:Sveikas, mielas Pulpitai (keistai skamba šis žodžių derinys, žinant kokius pojūčius Tamstos nikas sukelia)Atleisk, kad sveikinu taip pavėluotai, tačiau buvau labai užsiėmęs
Na, tikiuosi pats supranti ką veikiau
Labai šaunus Tavo Opeliukas
Tik priekinis stiklas kažkoks pajuodęs
Ar čia tik ne to "tiurlingo" koks elementas
Gal tau reiktų kokių senovinių opelinių "liečiakų" (lietų ratlankių)
Manau, būtų nesunku dar jų rasti 8)
Siaip savo Rekordo niekaip netiuninau ir neketinu. Del lietnyku, tai mano masinai jie nebutini, nes labai jau graziu 1978 metais ar tuo laiku Rekordams negamino, nebent Senatoriams A, tad man visai mieli ir dabar esantys ant mano auto, nors is pradziu buvo
-
karteris
- Forumietis

Na, ratai ir tie labai gražūs
Na o ta širma tikriausiai labai geras "protektorius" restauruotam prietaisų paneliui
Mano modeliuko panelis tai taip naturaliai suskeldėjęs
, lyg tikro oldtimer'io
Gal žinai auksarankį kokį, nebrangiai restauruojantį šias Opel oldtimer' ių dalis 
Oldtaimeris yr aparatc su chromoutas buferes
-
pulpitas
- Forumietis

Pasakysiu atvirai, mano Opelis dar kaip ir nera restauruotas, o panele nera sutrukusi, kaip bebutu keistakarteris rašė:Na, ratai ir tie labai gražūsNa o ta širma tikriausiai labai geras "protektorius" restauruotam prietaisų paneliui
Mano modeliuko panelis tai taip naturaliai suskeldėjęs
, lyg tikro oldtimer'io
Gal žinai auksarankį kokį, nebrangiai restauruojantį šias Opel oldtimer' ių dalis
Siulyciau stebeti skelbimus kur Rekordai parduodami dalimis ir bandyt ieskot...
O tavo aparats irgi Rekord E