Na pagaliau ir as su savo projekteliu galiu prisijungti prie jusu. Sita motocikliuka jau rodziau jums pries tris savaites(tiek laiko truko derybos su savininku) na ir vakar jis buvo nupirktas ir priregistruotas
  Na pagaliau ir as su savo projekteliu galiu prisijungti prie jusu. Sita motocikliuka jau rodziau jums pries tris savaites(tiek laiko truko derybos su savininku) na ir vakar jis buvo nupirktas ir priregistruotas  Planai butu sukomplektuoti sy motocikla ir atgaivinti esamas dalis taip kaip pries daug metu isriedejo is gamyklos.Savininkas pasakojo kad jam pavoge sedyne ir daiktadezes taigi sios detales ne jos.Mano akim ziurint degimo spynele naujesnio modelio,padangos tikriausiai nuo CZ motociklo.Nesu sios markes motociklu ekspertas todel kuriu sia tema jusu forume ir tikiuosi su jusu patarimais pavyks ygyvendinti  svajone tureti grazu klasikini motocikla
 Planai butu sukomplektuoti sy motocikla ir atgaivinti esamas dalis taip kaip pries daug metu isriedejo is gamyklos.Savininkas pasakojo kad jam pavoge sedyne ir daiktadezes taigi sios detales ne jos.Mano akim ziurint degimo spynele naujesnio modelio,padangos tikriausiai nuo CZ motociklo.Nesu sios markes motociklu ekspertas todel kuriu sia tema jusu forume ir tikiuosi su jusu patarimais pavyks ygyvendinti  svajone tureti grazu klasikini motocikla  Senasis savininkas pasakojo kad nekarta teko begti nuo policijos y miskus ko pasekoje ant smeliuko ne vienas ''batonas'' buvo pagautas,ta liudije sulankstytas bakas,priekinis sparnas buvo pakiles iki signalo,sulankstytas faros korpusas,subraizyti ir sulankstyti duslintuvai. Na zodziu aparatas su kriminaline praeitimi
 Senasis savininkas pasakojo kad nekarta teko begti nuo policijos y miskus ko pasekoje ant smeliuko ne vienas ''batonas'' buvo pagautas,ta liudije sulankstytas bakas,priekinis sparnas buvo pakiles iki signalo,sulankstytas faros korpusas,subraizyti ir sulankstyti duslintuvai. Na zodziu aparatas su kriminaline praeitimi  
 Stai tokia buvo pirma pazintis o cia jau pas mane namuose

Variklis kaip ir buvo tiketasi dirba triuksmingai,veleno guoliai uzia kaip isproteje
  Variklis kaip ir buvo tiketasi dirba triuksmingai,veleno guoliai uzia kaip isproteje