Stai tokia buvo pirma pazintis o cia jau pas mane namuose
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Jawa-353 1961.
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Toxic
- Naujokas

Jawa-353 1961.
Sveiki.
Na pagaliau ir as su savo projekteliu galiu prisijungti prie jusu. Sita motocikliuka jau rodziau jums pries tris savaites(tiek laiko truko derybos su savininku) na ir vakar jis buvo nupirktas ir priregistruotas
Planai butu sukomplektuoti sy motocikla ir atgaivinti esamas dalis taip kaip pries daug metu isriedejo is gamyklos.Savininkas pasakojo kad jam pavoge sedyne ir daiktadezes taigi sios detales ne jos.Mano akim ziurint degimo spynele naujesnio modelio,padangos tikriausiai nuo CZ motociklo.Nesu sios markes motociklu ekspertas todel kuriu sia tema jusu forume ir tikiuosi su jusu patarimais pavyks ygyvendinti svajone tureti grazu klasikini motocikla
Senasis savininkas pasakojo kad nekarta teko begti nuo policijos y miskus ko pasekoje ant smeliuko ne vienas ''batonas'' buvo pagautas,ta liudije sulankstytas bakas,priekinis sparnas buvo pakiles iki signalo,sulankstytas faros korpusas,subraizyti ir sulankstyti duslintuvai. Na zodziu aparatas su kriminaline praeitimi
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Toxic
- Naujokas

Re: Jawa-353 1961.
Tik parsivezus puoliau plaut smalas ir purvus.
nuplautas:
Buves savininkas pasakojo kad su ja paskutini karta vazevo pries keturis metus. Tad nuplovus buvo imtasi veiksmu kad uzkurti ir pravaziuoti.Isplautas karbiuratorius,Kuro bakas ir uzpiltas sviezes kuras,isplautas oro filtras,patikrintas tepalo lygis variklyje,pakrautas akumuliatorius.Bandom kurti, nesikuria. Issuku zvake nera kibirksties,pirma mintis sovus y galva pravalyti degimo plaktukeliu kontaktus.Tik to ir reikejo,kibirkstis yra. Na bandom kurt ir net issigandau kad is pirmo karto nedrasiai kojele pamynus uzsikure
Variklis kaip ir buvo tiketasi dirba triuksmingai,veleno guoliai uzia kaip isproteje
Bandom atsargiai pravaziuoti paziureti ar visi begiai yra. Begiai jungesi visi,bet kartais sankaba ima vesti. Na ka daug maz padetis aiski dabar bus ardomas visas,ruosemas dazymui,ieskoma trukstamu detaliu.
nuplautas:
Buves savininkas pasakojo kad su ja paskutini karta vazevo pries keturis metus. Tad nuplovus buvo imtasi veiksmu kad uzkurti ir pravaziuoti.Isplautas karbiuratorius,Kuro bakas ir uzpiltas sviezes kuras,isplautas oro filtras,patikrintas tepalo lygis variklyje,pakrautas akumuliatorius.Bandom kurti, nesikuria. Issuku zvake nera kibirksties,pirma mintis sovus y galva pravalyti degimo plaktukeliu kontaktus.Tik to ir reikejo,kibirkstis yra. Na bandom kurt ir net issigandau kad is pirmo karto nedrasiai kojele pamynus uzsikure
Paskutinį kartą redagavo Toxic 10 Kov 2012, 22:39, redaguota 1 kartą(us).
-
aivaras.
- Forumietis

Labai gerai išsilaikius 
Jawa, Iž ir kitų moto dalys.
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=10&t=51228
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=10&t=51228
-
Toxic
- Naujokas

Baka bandysiu lyginti nes chromas nedaug korozijos pazeistas
o duslintuvu reiks ieskoti kitu
-
Tomše
- Forumietis

Įdomus projektukas, tiesiog įdomu skaityti išsamu aprašyma, sėkmės. 
-
marmanas
- moderatorius

Iš nuotraukų atrodo labai gerai išsilaikiusi tad aš pakeisčiau tik pažeistas dalis o kita palikčiau originalumo delei bet čia tik mano mintys :-D. Sekmes kolega darbuose.
-
Toxic
- Naujokas

Gyvai ji labiau pavargus atrodo
Aisku perdazius dingsta gyvenimo palikti randai ir dvasia,bet ziurint is mano kaip auto dazytojo pozicijos nutriuse dazai yra blogis 
-
Toxic
- Naujokas

Viena diena neturedamas ka veikt sumasciau kad reik pabandyt papoliruot variklio dangcius. Mano tevukas suzinojes kad planuoju pirkt jawa pradejo temt namo visokiu ''turtu'' tarp ju buvo ir dangciai.Tai su ta mintim kad jie bus ant mano naujo pirkinio emiausi darbo.Pries poliravima atrode taip:
mazdaug po keturiu valandu intensyvaus sveitimo gavosi taip:
ygavus patirties kita puse pasidare greiciau
na,o siandien pasimatavus paaiskejo kad jie man netinka.. Cia jawos 559 dangciai. Na maniskiai daug geresnes bukles tai gausis dar geriau 
-
virginijus007
- Forumietis

Pasisekė, kad gavot tokia gerai išsilaikiusią Jawą. Sėkmės darbe, linkiu smagiai praleisti laiką
.
Nupirkčiau dalis šiai technikai (ar donorus):
Trabant 601; 600; 500
Volkswagen Passat B2 Syncro
Ford Transit MK1
Jawa 353;354
+37062436168
Trabant 601; 600; 500
Volkswagen Passat B2 Syncro
Ford Transit MK1
Jawa 353;354
+37062436168
-
Toxic
- Naujokas

Sveiki,Gal galit pasakyti ar karbiuratorius ir jo uzdengimo dangtelis sio modelio? Man atrodo kad bus suchalturinta.