Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Tema skirta klausimams MODERATORIAMS

Čia rasite forumo taisykles, pagrindinius reikalavimus, klausimus-atsakymus dėl naudojimosi forumu ir t.t.

Moderatorius: Moderatoriai

Anita25
Naujokas
Naujokas

Re: Tema skirta klausimams MODERATORIAMS

Standartinė Anita25 »

negi nematot kas per fruktas ten parašė ? Aš jau pavargau su jais koliotis, negalima taip su moterimis elgtis. Ne forumas, o iškrypimas kažkoks :((((
Vartotojo avataras
pofke78
moderatorius
moderatorius

Standartinė pofke78 »

Aišku, kad nematom koks vaisius (fruktas) jums ten rašo.
Žinokit iš pradžių sudarėte išsilavinusios ir protingos moters įvaizdį, o dabar melžėja turėtų daugiau pliusų.
Anita25
Naujokas
Naujokas

Standartinė Anita25 »

Aš ir esu melžėja :) atspėjote:) O į šį forumą tik iš didžiausio reikalo galima jungtis: neveltui tie kurie ieško / perka, sumeta koordinates ir dingsta. neturi ką čia veikt.
Vartotojo avataras
xaker65
Forumietis
Forumietis

Standartinė xaker65 »

Bet jug ir ne bobu tinklapis ir yra kad pliurpt :), idedi ka nori pirkt-parduot ir eini toliau darbu dirbt :)
Anita25
Naujokas
Naujokas

Standartinė Anita25 »

O kažkodėl mano temoj komentarus rašinėt ir i az nesamones varyt laiko atsiranda? dar įsižeidė kai pacukais pavadinau. aš nelendu į temas ir nesitycioju is jusu " a la senienu " kurių dauguma is savartyno surankiotos.
Vartotojo avataras
xaker65
Forumietis
Forumietis

Standartinė xaker65 »

Anita25 rašė:O kažkodėl mano temoj komentarus rašinėt ir i az nesamones varyt laiko atsiranda? dar įsižeidė kai pacukais pavadinau. aš nelendu į temas ir nesitycioju is jusu " a la senienu " kurių dauguma is savartyno surankiotos.
Na Jums asmeniskai nerasiau, nebent paprasysit ;)
Vartotojo avataras
pofke78
moderatorius
moderatorius

Standartinė pofke78 »

Anita25 rašė:O kažkodėl mano temoj komentarus rašinėt ir i az nesamones varyt laiko atsiranda? dar įsižeidė kai pacukais pavadinau. aš nelendu į temas ir nesitycioju is jusu " a la senienu " kurių dauguma is savartyno surankiotos.
Protingi komentarai visada laukiami.
Ką mes supranta irgi pasakom. Pvz apie medinį krepšį restauruota aliumine viela :-)
Anita25
Naujokas
Naujokas

Standartinė Anita25 »

Krepšis autentiskas, kam nepatiks toks, koks yra - atsirestauruos nors ir su auksine viela :)
Zergman
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Zergman »

Anita25 rašė:kai kurie private dar ne taip draskosi,o reto debilumo individai persimeta su tokiom rašliavom tiesiai į temą.

RAŠYSIU TOKIEM PACUKAM KAIP Zergman VIEŠUS ATSAKYMUS, NES NĖRA TVARKOS: KĄ NORI TĄ RAŠINĖJA IR ĮŽEIDINĖJA JEI NE PRIVATE TAI VIEŠAI .
TVARKYKIT SAVO FORUMĄ MODERATORIAI.
Atsigaukit, nei vienos žinutės nuo manęs negavot. Ir "neprispaminkit" be reikalo dar vienos temos.
8662O6653
Anita25
Naujokas
Naujokas

Standartinė Anita25 »

Zergman rašė:
Anita25 rašė:kai kurie private dar ne taip draskosi,o reto debilumo individai persimeta su tokiom rašliavom tiesiai į temą.

RAŠYSIU TOKIEM PACUKAM KAIP Zergman VIEŠUS ATSAKYMUS, NES NĖRA TVARKOS: KĄ NORI TĄ RAŠINĖJA IR ĮŽEIDINĖJA JEI NE PRIVATE TAI VIEŠAI .
TVARKYKIT SAVO FORUMĄ MODERATORIAI.
Atsigaukit, nei vienos žinutės nuo manęs negavot. Ir "neprispaminkit" be reikalo dar vienos temos.

Palaistei kaimišką tulžį - pasvilo šikinė gavus atgal. Gal naminukės gramą padarei , kad staiga toks ramus? Malačius :)