Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Tema skirta klausimams MODERATORIAMS
Moderatorius: Moderatoriai
-
- Naujokas
Re: Tema skirta klausimams MODERATORIAMS
negi nematot kas per fruktas ten parašė ? Aš jau pavargau su jais koliotis, negalima taip su moterimis elgtis. Ne forumas, o iškrypimas kažkoks
(((

-
- moderatorius
Aišku, kad nematom koks vaisius (fruktas) jums ten rašo.
Žinokit iš pradžių sudarėte išsilavinusios ir protingos moters įvaizdį, o dabar melžėja turėtų daugiau pliusų.
Žinokit iš pradžių sudarėte išsilavinusios ir protingos moters įvaizdį, o dabar melžėja turėtų daugiau pliusų.
-
- Naujokas
Aš ir esu melžėja
atspėjote:) O į šį forumą tik iš didžiausio reikalo galima jungtis: neveltui tie kurie ieško / perka, sumeta koordinates ir dingsta. neturi ką čia veikt.

-
- Forumietis
Bet jug ir ne bobu tinklapis ir yra kad pliurpt
, idedi ka nori pirkt-parduot ir eini toliau darbu dirbt 

-
- Naujokas
O kažkodėl mano temoj komentarus rašinėt ir i az nesamones varyt laiko atsiranda? dar įsižeidė kai pacukais pavadinau. aš nelendu į temas ir nesitycioju is jusu " a la senienu " kurių dauguma is savartyno surankiotos.
-
- Forumietis
Na Jums asmeniskai nerasiau, nebent paprasysitAnita25 rašė:O kažkodėl mano temoj komentarus rašinėt ir i az nesamones varyt laiko atsiranda? dar įsižeidė kai pacukais pavadinau. aš nelendu į temas ir nesitycioju is jusu " a la senienu " kurių dauguma is savartyno surankiotos.

-
- moderatorius
Protingi komentarai visada laukiami.Anita25 rašė:O kažkodėl mano temoj komentarus rašinėt ir i az nesamones varyt laiko atsiranda? dar įsižeidė kai pacukais pavadinau. aš nelendu į temas ir nesitycioju is jusu " a la senienu " kurių dauguma is savartyno surankiotos.
Ką mes supranta irgi pasakom. Pvz apie medinį krepšį restauruota aliumine viela

-
- Naujokas
Krepšis autentiskas, kam nepatiks toks, koks yra - atsirestauruos nors ir su auksine viela 

-
- Forumo rėmėjas
Atsigaukit, nei vienos žinutės nuo manęs negavot. Ir "neprispaminkit" be reikalo dar vienos temos.Anita25 rašė:kai kurie private dar ne taip draskosi,o reto debilumo individai persimeta su tokiom rašliavom tiesiai į temą.
RAŠYSIU TOKIEM PACUKAM KAIP Zergman VIEŠUS ATSAKYMUS, NES NĖRA TVARKOS: KĄ NORI TĄ RAŠINĖJA IR ĮŽEIDINĖJA JEI NE PRIVATE TAI VIEŠAI .
TVARKYKIT SAVO FORUMĄ MODERATORIAI.
8662O6653
-
- Naujokas
Zergman rašė:Atsigaukit, nei vienos žinutės nuo manęs negavot. Ir "neprispaminkit" be reikalo dar vienos temos.Anita25 rašė:kai kurie private dar ne taip draskosi,o reto debilumo individai persimeta su tokiom rašliavom tiesiai į temą.
RAŠYSIU TOKIEM PACUKAM KAIP Zergman VIEŠUS ATSAKYMUS, NES NĖRA TVARKOS: KĄ NORI TĄ RAŠINĖJA IR ĮŽEIDINĖJA JEI NE PRIVATE TAI VIEŠAI .
TVARKYKIT SAVO FORUMĄ MODERATORIAI.
Palaistei kaimišką tulžį - pasvilo šikinė gavus atgal. Gal naminukės gramą padarei , kad staiga toks ramus? Malačius