Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Iž Jupiter-3K atgaivinimas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Drack
Naujokas
Naujokas

Re: Iž Jupiter-3K atgaivinimas

Standartinė Drack »

edvinas405 rašė:Galiu pasakyti, kad rėmo stovis tikrai neblogas.Ir be to mano vaschodo stovis panašus buvo, tai aš tik rūdis nušveičiau ir dažus pašiaušiau kur nerudiję, dar galvojau smėliuot, bet neapsimoka.Asmeniškai man patinka jupiteriai, planetos senesnių metų, o ypač su lopšeliu.Sėkmės darbuose :D
Vat aš irgi galvoju apie rūdžių nuvalymą, tik kyla abėjonių dėl to prasmės. Ar verta vargti jas šveičiant ir vėliau tiesiog palikti metalą atvirą tolimesniam rūdijimui.

Tolimesniuose darbuose numatytas valymas, valymas ir dar kartą valymas. Bus tvarkoma priekinė šakė ir vairo mechanizmas. Keisis vairo guoliai, senas tepalas amortizatoriuose ir poliruosis purvinos detalės.
edvinas405
Forumietis
Forumietis

Standartinė edvinas405 »

Tavo vietoj aš tiesiog pašveisčiau ir viskas, tada nugruntuoti ir dažyti.Pats tėvas jaunystėj krovė jawą senučiukę, ji buvo dar labiau surudijusi, bet jis tik pašveitė ir nugruntavo.Ta jawa(dabar jau dėdės) ir dabar stovi kaime apdulkėjusi 25 metus ir nė vienos rūdelės dar nepamačiau, na bet ne man spręst, pasirink kaip tau geriau ;)
sumskas2
Forumietis
Forumietis

Standartinė sumskas2 »

Drack rašė:
edvinas405 rašė:Galiu pasakyti, kad rėmo stovis tikrai neblogas.Ir be to mano vaschodo stovis panašus buvo, tai aš tik rūdis nušveičiau ir dažus pašiaušiau kur nerudiję, dar galvojau smėliuot, bet neapsimoka.Asmeniškai man patinka jupiteriai, planetos senesnių metų, o ypač su lopšeliu.Sėkmės darbuose :D
Vat aš irgi galvoju apie rūdžių nuvalymą, tik kyla abėjonių dėl to prasmės. Ar verta vargti jas šveičiant ir vėliau tiesiog palikti metalą atvirą tolimesniam rūdijimui.

Tolimesniuose darbuose numatytas valymas, valymas ir dar kartą valymas. Bus tvarkoma priekinė šakė ir vairo mechanizmas. Keisis vairo guoliai, senas tepalas amortizatoriuose ir poliruosis purvinos detalės.
o jeigu tas vietas su vasku uztrinti (nupirkit kur parketa vaskuoja vaska ir su feno pagalba uzvaskuoti)
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Pavalyk ir viskas. Jei tinkamai laikysi ižą, tai jis tikrai nei rudys nei ką. Esamas rūdis gali minimaliai pašveist ir viskas. Dažyt tikrai neverta ir nereikia, tegu jis būna su laiko paliktomis dėmėmis
Drack
Naujokas
Naujokas

Standartinė Drack »

O sakykite kuo skiriasi Jupiter-3 nuo jupiter-3K ?
Vartotojo avataras
Nerijus_
Forumietis
Forumietis

Standartinė Nerijus_ »

K raide zymi, kad i komplektacija ieina kondicionierius :), o jei rimtai tai K raide zymi kad motociklas su lopsiu ;)
Moteris už vairo, kaip žvaigždė danguje - tu ją matai, o ji tavęs ne.
Drack
Naujokas
Naujokas

Standartinė Drack »

Nerijus_ rašė:K raide zymi, kad i komplektacija ieina kondicionierius :), o jei rimtai tai K raide zymi kad motociklas su lopsiu ;)

Gaila, kondicionierius atrodo visai geras patobulinimas :D . Ačiū už info ;).