Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Kas cia? Gaz 21?

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

.mendoza. rašė:Taip, teoriskai, ziurint i zodynus, i zodziu reiksme - tai beveik vienas ir tas pats. Bet savokos skiriasi. pabandyk galu gale per google paieskot, irases "car tuning" ir "custom car" pamatysi, kaip skirsis paieskos rezutatai.
Skirsis tik šalys kur tai yra daroma, visa amerika naudoja žodį "custom" o europa naudoja "tuning". lygiai tas pats yra padaroma amerikos "custom car" auto salone (viduje), tas pats padaroma europoje, tik skiriasi mastymas, rinka, skonio reikalai ir dar belenkas, o esmė lieka ta pati, amerikonai pjausto stogus ir spyruokles, europa deda lyginimo lentas ir peilius sniegui valyt (atseit spoileriai). Tai tiek pastebėjimų
Vartotojo avataras
Mažvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Mažvydas »

Bet kokiu atveju prie šio automobilio padirbėta tikrai iš peties, o rezultatą kiekvienas vertina skirtingai...Man asmeniškai gražu 8)
Vartotojo avataras
RAMIREZ
Forumietis
Forumietis

Standartinė RAMIREZ »

As irgi prisidesiu prie tu kuriem sis automobilis laba grazus nes jis tikrai labai fainai atrodo! :puiku:

p.s. Buvau rades kad Tiuning is Anglu kalbos isvertus reiskia techniniu mazgu tobulinimas tai yra Variklio, vaziuokles perdarymas. o kebulo perdarymas vadinamas Styling'u. 8)
Vartotojo avataras
.mendoza.
Forumietis
Forumietis

Standartinė .mendoza. »

Ir man grazu...
Beje cia australijoje, taigi nemanau, kad kad net teoriskai cia galetu but GAZ 21...
Vartotojo avataras
Kipshas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kipshas »

Vartotojo avataras
Mažvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Mažvydas »

Pnanašu, bet tik tiek :roll: