Taip, sugadinti automobiliai kainuoja tikrai brangiau, na aisku kas yra sugadintas ar nesugadintas - skonio reikalas, Pvz man sitie automobiliai (nuotraukose) - sugadinti, nes tai kas is ju padaryta nera grazu (asmeniskai man).kestukas rašė:Aš nesuprantu kodėl sugadinti automobiliai tiek daug kainuoja kuo labiau sugadintas tuo brangesnis. Gal jais kas nors domisi ar jie tokie populiarūs todėl jie tokie brangūs.
![]()
Man jie tik donorai, graudu darosi žiūrint į šiuos sudarkytus "ožiukus".
Vienas variantas: Jie kainuoja daugiau negu originalus del to: na sakykim atrestauruotas originalas kainuoja kokiu 10000 piniginiu vienetu, tie, kas perdarineja, ji uz tiek nusiperka, perdaro, ikisa dar kokiu 20000 pinigu. Stai prasau jums ir paaiskinimas kodel jie tiek daug kainuoja...
Na sis variantas skirtas profesionaliems perdarinetojams.
Kitas variantas: perki nerestauruota originala, pilnas restauravimas kainuotu kokiu 5000 pinigu, perdarymas - pradzioj atliekama 70% restauravimo darbu (tai jau kokiu 3500 pinigu), paskui perkamos kito automobilio detales, galima jas pirkti ir "popigiai" taip vadinamame "srote", bet rezultatas akivaizdus zr. nuotr. Taigi isleidziama velgi kokie 5000 ar net daugiau pinigu...
trecias variantas: Pimpalaiciu kaime, pasilike nuo kolchozo laiku, laukuose rudyja GAZ 69... Kadangi tete buvo kolchozo pirmynikas, pas ju kluone stovi buves tarnybinis UAZ, a sunelis su vietines jaunuomenes pagalba issitraukia juos abu, ir sukryzmina, sudeda lempas (nuo traktoriaus Vladimirec, liaudyje zinomo kaip "pupsikas"), voleliu perdazo, idedamas kaimyno opelio variklis...
O kaina? Kaina protingiausias to kaimo jaunuolis pasiziurejo internete, pamate grazias nuotraukas, pamate, kaina ir sako: Taigi... sitas tai paprastas, o pas mumy gi, klausyk, perdarytas, su traktoreto lempom, aisku, kad brangesnis bus... dedu skalbima: ...Parduodamas GAZ... ...geram stovy... ...daug privalumu...
...