Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Vykdomas projektas Izh jupiter 3.1977m. restauracija

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
pofke333
Forumietis
Forumietis

Re: Izh jupiter 3.1977m. restauracija

Standartinė pofke333 »

ziuresiu kaip viskas atrodys nugruntavus, jei daug kur bus palankstymu, tai niekur nesidesiu, spakliuosiu.bet kiek ziurejau, tai atrodo net nebuvo man matomu ilenkimu ka atidaviau smeliuot, tai galvojau gal viska padaryt taip kad nebutu spakliaus, ant sirdies geriau bus :D
kęstutis
Forumietis
Forumietis

Standartinė kęstutis »

Jei norėsit padaryti idealiai be glaisto neįsiversite, nes ir naujos detalės presuojant turi griovelių įkirtimų. Kol nepradedate trinti - ruošti gruntavimui, dažymui tol smulkūs įlenkimai ir nesimato. Svarbu kad glaistas būtu teisingai užteptas ir gerai pritrintas. Žinoma storas glaisto sluoksnis yra negerai.
pofke333
Forumietis
Forumietis

Standartinė pofke333 »

viskas kas originalu palieku savo vietose, kas padaryta ne gamykliskai, to atsisakysau matyt ir tvarkysiu
pofke333
Forumietis
Forumietis

Standartinė pofke333 »

nežinau ar nuodeme padariau.Siaip dar nesu toks uzkietejes maniakas, kad 100% viskas turi but originalu, todel susipirkau tik kolkas motociklui naujus varztus is varztu pasaulio.turejau 2 kibiriukus, su vienu kibiriuku varztu, verzliu, tvarkesi ilgai (1 valanda), nes as juos ten idomiai labai susirusiaves buvau, todel viska atskirai ziurejo, parinkinejo.kur minusine galvute, ten bus minusine.Gal labai blogai nebus :roll: Siaip dar vienas papildymas geresnis, kad ateidineja padangos is Klaipedos 2 naujos su kamerom 1977 izhui :) Kaip suprates buvau is pardavejo, ju norejo dar du pilieciai, bet gerasirdziu zmogeliu cia yra, pamate kad man ju reik ir perleido pirkt man jas :) Dar atidaviau likusiu smulkiu daliu nusmeliuot.draugas pigiai pasiule, tai kodel nesutikus.Visa kita lyg ir kita savaite tureciau atgaut.Jei turit kokiu patarimu, prasom reikstis, nes cia mano pirma tokia rimtesne restauracija.Kolkas tiek naujienu :) :moped:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo pofke333 13 Kov 2014, 00:20, redaguota 1 kartą(us).
pofke333
Forumietis
Forumietis

Standartinė pofke333 »

ai dar labai norejau pasigirt kokio ilgumo ceki gavau :puiku: gerai kad pardavejo geleziniai nervai buvo po 2 varztukus vaiksciot ir rinkt man varztus :D
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Na čia minusas jau, reikėjo originalius varžtus į cinko vonią merkt. Tiek užrašai ant varžtų galvučių labai kris į akį
pofke333
Forumietis
Forumietis

Standartinė pofke333 »

Nu va didzioji dalis detaliu nusmeliuota
turklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė turklis »

Sveikas. Tikrai ne tu vienas, nušokęs nuo proto, dėl detalių kambary... Aš jau antrą motorolerį renku kambary... Sėkmės.
mrspeed
Forumietis
Forumietis

Standartinė mrspeed »

nelaikyk ilgai nusmeliuotu detaliu niekuo nepadengtu, vyksta oksidacija = rudys
pofke333
Forumietis
Forumietis

Standartinė pofke333 »

stengiuosi, jau pradejau gruntuot