Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Ural mįslė

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Vartotojo avataras
Justs
Forumietis
Forumietis

Ural mįslė

Standartinė Justs »

Sveiki,

Iš tėvo girdėjau, kad prosenelis turėjo kažkokį motociklą tik negalėjo jo įvardinti, sakė turėjo pinigų pirko visiškai naują. Taigi nesenai radau fotografiją patvirtinančią, kad tai prosenelio motociklas. Kiek man žinoma iš nuotraukos tai URAL motociklas. Tik va bėda, kad 90% motociklo užstoja žmonės. Todėl klausiu Jūsų: gal modelis žinomas ir kokia dažniausia spalva gaminta to modelio, nes nuotraukose nesimato.Ačiū už atsakymus, o ateityje surinkus visą info tikrai turėsiu, bent tokį pat modelį. :-)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Justs 14 Bal 2014, 21:28, redaguota 1 kartą(us).
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Re: Ural mįslė

Standartinė AGspecial »

Pagal mane tai M-63 arba M-66.
Vartotojo avataras
Justs
Forumietis
Forumietis

Standartinė Justs »

Reik dar nuotraukos metus patikslinti maždaug, nes bus aišku koks ar m 63 ar m 66 nes jie skyrėsi šiek tiek. :galvoti:
Vartotojo avataras
Mažvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Mažvydas »

Pagal priekabos pakoju manau gali but ir imz m62 arba m63 ??
Vartotojo avataras
Rudge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rudge »

Greičiau M-63 nes nesimato posūkio. M62 nebus nes priekabos gabaritas naujasnis.
Domina-ieškau-perku
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

Nepamirskim "tiurlingo". Manau viskas imanoma. Laukiam metu.
868338514
Vartotojo avataras
Mažvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Mažvydas »

Rudge rašė:Greičiau M-63 nes nesimato posūkio. M62 nebus nes priekabos gabaritas naujasnis.
panasu, kad m63, o M62 esu turejes dvieju laidu, tiek su tokiu gabaritu tiek su senesniu apvaliu kaip m72 ir esu ne viena gyvai ciupinejes, taip, kad cia ne lemiamas aspektas. Tas priekinis sparnas toks aukstas atrodo kaip M63 :galvoti:
Vartotojo avataras
Vikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Vikas »

Mažvydas rašė:
Rudge rašė:Greičiau M-63 nes nesimato posūkio. M62 nebus nes priekabos gabaritas naujasnis.
panasu, kad m63, o M62 esu turejes dvieju laidu, tiek su tokiu gabaritu tiek su senesniu apvaliu kaip m72 ir esu ne viena gyvai ciupinejes, taip, kad cia ne lemiamas aspektas. Tas priekinis sparnas toks aukstas atrodo kaip M63 :galvoti:
Pilnai galetu buti ir m 62 naujasniu laidu. Su tokio tipo lopsiais m 62 buvo gaminami nuo 64 iki 65 metu.

Yra spejimai/pamastymai, kad 1963 metu gale m 62 modelis taipogi buvo komplektuojamas su tokio tipo lopsiu.

Bet jei geriau isiziuretumet i priekini motociklo sparna, (manau siuo atzvilgiu tai vienintelis kabliukas) tuomet m 62 modelis, kaip spejimas - atpuola, mat m 63 ir 66 priekinio sparno forma skiriasi nuo m 62.

Tad linkes pritarti kolegoms ir manau, kad sis motociklas bus m 63 arba m 66 :mirkt:
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Taigi lopšys su amortizatorium, matosi po pakoju šakės tvirtinimas. M-62 atkrenta
Vartotojo avataras
Justs
Forumietis
Forumietis

Standartinė Justs »

Man žinomi tokie dalykai nuotrauka daryta apie ~ 1963 iki ~ 1975, bet viskas sueina apie ~1964 ir ~1968. Motociklas buvo pirktas naujas.Kažin kaip galėdavo įsigyti tais laikais motociklą ir kur. Manau vieta Šiaulių regionas, toliau kažin ar važiuotų pirkti. :galvoti: