Iš tėvo girdėjau, kad prosenelis turėjo kažkokį motociklą tik negalėjo jo įvardinti, sakė turėjo pinigų pirko visiškai naują. Taigi nesenai radau fotografiją patvirtinančią, kad tai prosenelio motociklas. Kiek man žinoma iš nuotraukos tai URAL motociklas. Tik va bėda, kad 90% motociklo užstoja žmonės. Todėl klausiu Jūsų: gal modelis žinomas ir kokia dažniausia spalva gaminta to modelio, nes nuotraukose nesimato.Ačiū už atsakymus, o ateityje surinkus visą info tikrai turėsiu, bent tokį pat modelį.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Ural mįslė
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
Justs
- Forumietis

Ural mįslė
Sveiki,
Iš tėvo girdėjau, kad prosenelis turėjo kažkokį motociklą tik negalėjo jo įvardinti, sakė turėjo pinigų pirko visiškai naują. Taigi nesenai radau fotografiją patvirtinančią, kad tai prosenelio motociklas. Kiek man žinoma iš nuotraukos tai URAL motociklas. Tik va bėda, kad 90% motociklo užstoja žmonės. Todėl klausiu Jūsų: gal modelis žinomas ir kokia dažniausia spalva gaminta to modelio, nes nuotraukose nesimato.Ačiū už atsakymus, o ateityje surinkus visą info tikrai turėsiu, bent tokį pat modelį.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Justs 14 Bal 2014, 21:28, redaguota 1 kartą(us).
-
AGspecial
- moderatorius

Re: Ural mįslė
Pagal mane tai M-63 arba M-66.
-
Justs
- Forumietis

Reik dar nuotraukos metus patikslinti maždaug, nes bus aišku koks ar m 63 ar m 66 nes jie skyrėsi šiek tiek. 
-
Mažvydas
- Forumietis

Pagal priekabos pakoju manau gali but ir imz m62 arba m63 ??
-
Rudge
- Forumietis

Greičiau M-63 nes nesimato posūkio. M62 nebus nes priekabos gabaritas naujasnis.
Domina-ieškau-perku
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
-
boolidas
- Forumietis

-
Mažvydas
- Forumietis

panasu, kad m63, o M62 esu turejes dvieju laidu, tiek su tokiu gabaritu tiek su senesniu apvaliu kaip m72 ir esu ne viena gyvai ciupinejes, taip, kad cia ne lemiamas aspektas. Tas priekinis sparnas toks aukstas atrodo kaip M63Rudge rašė:Greičiau M-63 nes nesimato posūkio. M62 nebus nes priekabos gabaritas naujasnis.
-
Vikas
- Forumietis

Pilnai galetu buti ir m 62 naujasniu laidu. Su tokio tipo lopsiais m 62 buvo gaminami nuo 64 iki 65 metu.Mažvydas rašė:panasu, kad m63, o M62 esu turejes dvieju laidu, tiek su tokiu gabaritu tiek su senesniu apvaliu kaip m72 ir esu ne viena gyvai ciupinejes, taip, kad cia ne lemiamas aspektas. Tas priekinis sparnas toks aukstas atrodo kaip M63Rudge rašė:Greičiau M-63 nes nesimato posūkio. M62 nebus nes priekabos gabaritas naujasnis.
Yra spejimai/pamastymai, kad 1963 metu gale m 62 modelis taipogi buvo komplektuojamas su tokio tipo lopsiu.
Bet jei geriau isiziuretumet i priekini motociklo sparna, (manau siuo atzvilgiu tai vienintelis kabliukas) tuomet m 62 modelis, kaip spejimas - atpuola, mat m 63 ir 66 priekinio sparno forma skiriasi nuo m 62.
Tad linkes pritarti kolegoms ir manau, kad sis motociklas bus m 63 arba m 66
-
AGspecial
- moderatorius

Taigi lopšys su amortizatorium, matosi po pakoju šakės tvirtinimas. M-62 atkrenta
-
Justs
- Forumietis

Man žinomi tokie dalykai nuotrauka daryta apie ~ 1963 iki ~ 1975, bet viskas sueina apie ~1964 ir ~1968. Motociklas buvo pirktas naujas.Kažin kaip galėdavo įsigyti tais laikais motociklą ir kur. Manau vieta Šiaulių regionas, toliau kažin ar važiuotų pirkti.