Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

ar standartiniam uralui galima ka nors pritaikyti?

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Zergman
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Re: ar standartiniam uralui galima ka nors pritaikyti?

Standartinė Zergman »

evris rašė:
ArNaS^ rašė:Karteriai. Pradžiai buvau pasidaręs tiesiog 3 spraniukus ant orginalaus karterio. Bet po apsilankymo LODZ'ėje nusipirkau gilintą karterį ir truputėlį modifikavau tepalo pompą.
Koks tikslas daryti varztus ilgus? Paemimo vamzdeli ilgesni - suprantu.
Tinkleliui prilaikyti. Jei varžtai bus trumpi, tada vamzdelis išsikiš per tinkliuką, ir jam nebebus jokios paskirties.
Nors man įdomu kam žeminti tą tepalo paėmimą? Juk tepalo lygis vis tiek išlieka pagal originalią matuoklę.
8662O6653
Vartotojo avataras
Šlitsas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Šlitsas »

Zergman rašė:
evris rašė:
ArNaS^ rašė:Karteriai. Pradžiai buvau pasidaręs tiesiog 3 spraniukus ant orginalaus karterio. Bet po apsilankymo LODZ'ėje nusipirkau gilintą karterį ir truputėlį modifikavau tepalo pompą.
Koks tikslas daryti varztus ilgus? Paemimo vamzdeli ilgesni - suprantu.
Tinkleliui prilaikyti. Jei varžtai bus trumpi, tada vamzdelis išsikiš per tinkliuką, ir jam nebebus jokios paskirties.
Nors man įdomu kam žeminti tą tepalo paėmimą? Juk tepalo lygis vis tiek išlieka pagal originalią matuoklę.
Tam kad ilgiau galėtum važinėt nedapylus tepalo :) Ta prasme, turėti didesni rezervą jai degina tepalus :)
Vartotojo avataras
ArNaS^
Forumietis
Forumietis

Standartinė ArNaS^ »

O tai koks tikslas dėti gilintą karterį, jei tepalą siurbia nuo viršaus? Gi šis karteris aušina tepalą ir pats tas ataušinto tepalo sluoksnis gi būna apačioje. O varžtai prie tepalo pompos ilgi tai dėl sietelio nuleidimo žemiau.
KMZ & IMZ
Vartotojo avataras
ArNaS^
Forumietis
Forumietis

Standartinė ArNaS^ »

Šlitsas rašė:
ArNaS^ rašė:Sferiniai stumokliai ir opel žiedai: 79,00mm
Kompresija su šia modifikacija:
Čia gal jau simui grupe padarė? Nes uralas kampe liūdi apkrautas :susigedes: P.S Aš ant dnepro irgi toki pat generatoriu uždėjas.
Ne, čia mano ex uralo grupė. Šiandien autotechnikos vyrai prižadėjo atiduoti Simono grupę.
KMZ & IMZ
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

Taip pat info apie tepalo siurbliuka, stumoklius ir kita avriklio tiuninga galite rasti sioje temoje. http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=29&t=51606
P.S. Asmeniskai man, nelabai aptinka autotechnkos metalas is kurio jie lieja stumoklius. Jis per sunkus. O dar buna ir sieneles storokos vietomis pas juos gaunasi. Zodizu, mano parodytoje temoje matyti, kad stumoklis gerokai mazesnis bet svoris berods toks pat.
Arno atveju, tepalo siurbliuko vamzdeli (pailginta) buciau denges pilnai, gamines mazesni tinkliuka, bet kad uzdengtu iki korpuso, nes prisiurbs pro virsu siuksliu. Taip pat tepimo tikrai reiktu geresnio siems varikliams. Kaip parodyta mano teoje, dantratukai gaminti dvigubai didesni.
Slitsas, manau, pats zinai, kad tepalo rezervas cia niekuo detas. Jei motociklas valgo tepalus, reikia ta problema tvarkyti, o ne dapilineti, kas 100Km po kelis simtus ml. Didesnis tepalo kiekis skirtas tik geresniam ausnimui. Kaip ir Arnas sake, siurbliuko vamzdeli ilginti reikia, nes saltas tepalas kelaiuja zemyn, o siltas laikosi apacioje. Fizika.
Bet cia tik mano nuomone, spreskit patys.
868338514
daivarasauto
Forumietis
Forumietis

Standartinė daivarasauto »

Uralas.nuaik i youtuba.susirask retro krosa.ten dauguma ural .jie daug neturbina.tiesiok ikisa zgulio stumuoklius.deda golfuko degima .prasilengvina sankabos smagrati ir i trasa.manau tau sito butu tikrai gana.lupa jie vien nuo golf 2 degimo zymei gereu.viena beda kad greiciu deze laiko tik k750 vadinamos emkes.diniepro sake tai tik varzybom vos uztenka.nelaiko 2 antos pavaros dantratis.turiu 750 greiciu deze mielai keisceu i diniepro nes ira atbulinis
Vartotojo avataras
ArNaS^
Forumietis
Forumietis

Standartinė ArNaS^ »

Kiek teko lieti stumoklių autotechnikoje, tai nei vienu nusivyles neesu. Naudojom juos tiek krose, tiek standartiniams uralams.

P.s. manau šioje temoje labiau diskutuotinas dalykas yra standartinio uralo modifikavimas kasdieniam naudojimui. Krosinis uralas yra jau kita parapija. Čia aš akcentruoju smagračio lengvinimus. Krosiniui čia pliusas o standartiniui didelis minusas.
KMZ & IMZ
Vartotojo avataras
Šlitsas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Šlitsas »

boolidas rašė:Taip pat info apie tepalo siurbliuka, stumoklius ir kita avriklio tiuninga galite rasti sioje temoje. http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=29&t=51606
P.S. Asmeniskai man, nelabai aptinka autotechnkos metalas is kurio jie lieja stumoklius. Jis per sunkus. O dar buna ir sieneles storokos vietomis pas juos gaunasi. Zodizu, mano parodytoje temoje matyti, kad stumoklis gerokai mazesnis bet svoris berods toks pat.
Arno atveju, tepalo siurbliuko vamzdeli (pailginta) buciau denges pilnai, gamines mazesni tinkliuka, bet kad uzdengtu iki korpuso, nes prisiurbs pro virsu siuksliu. Taip pat tepimo tikrai reiktu geresnio siems varikliams. Kaip parodyta mano teoje, dantratukai gaminti dvigubai didesni.
Slitsas, manau, pats zinai, kad tepalo rezervas cia niekuo detas. Jei motociklas valgo tepalus, reikia ta problema tvarkyti, o ne dapilineti, kas 100Km po kelis simtus ml. Didesnis tepalo kiekis skirtas tik geresniam ausnimui. Kaip ir Arnas sake, siurbliuko vamzdeli ilginti reikia, nes saltas tepalas kelaiuja zemyn, o siltas laikosi apacioje. Fizika.
O kodėl liejai stumuoklius be sferos? gi važinėsi 95okt benzinu, neprošal butu buvę pasikelt suspaudimo laipsni.
evris
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė evris »

boolidas rašė:Taip pat info apie tepalo siurbliuka, stumoklius ir kita avriklio tiuninga galite rasti sioje temoje. http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=29&t=51606
Vaziuojant tepalas maisosi, tikrai nesusisluoksniuoja kaip vanduo ezere pagal temperatura. Gilintas karteris turi ausinimo briaunas, pacio karterio pavirsiaus plotas didesnis, be to didesnis tepalo kiekis turi didesni temperaturos imluma ir ne taip greit kaista, kai trumpam sustoji prie sviesoforo, ar iklimpsti pelkeje.
PAgal mane nera butina ilginti siurblio paemimo vamzelio, nebent tik tuo atveju, kai norima reciau tikrinti tepalo lygi.
Mikroprocesoriniai Sovek degimai, opozito detales.
Donatas2562
Forumietis
Forumietis

Standartinė Donatas2562 »

Kiek zinau autotechnika termiskai neapdirba stumuokliu,kas yra blogai,ypac oru ausinamiem varikliam.Gave aukstu temperaturu gan stipriai susitraukia.
Dnepr R100 2wd