Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
susipažinkime lesabre
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
lesabre
- Naujokas

susipažinkime lesabre
Sveiki. Jau pora metu turiu 1979m Buick Lesabre su 3,8ltr turbo varikliu. Kadangi dar nemoku kompiuteriu gerai naudotis, nuotrauku nededu. Bet ateityje pabandysiu.
-
egiss
- Forumietis

-
lesabre
- Naujokas

-
Socrat
- Forumietis

-
RAMIREZ
- Forumietis

-
kitoks
- Forumietis

-
lesabre
- Naujokas

-
kestukas
- Forumo rėmėjas

lesabre
Parašykit apie savo automobilį daugiau, kiek kuro naudoja, ar brangi eksplotacija...
-
lesabre
- Naujokas

Re: lesabre
Teisybė. Aš dirbu tam servise, tai važinėju su juo į darbą. Dabar žiemą stovi aikštelėje prie namų. Atsivežiau iš Vokietijos 2003 rudenį. Pirmą žiemą padariau varikliui kapitalkę. Pavasarį, vasarą ir rudenį važinėjausi. Antrą žiemą pervirinau kėbulą, perdažiau ir suremontavau turbiną. Vasarą pakeliavau po Lietuvą. Šią žiemą nieko daug nedariau. Eksploatacija kaip eilinės mašinos išskyrus kuro sąnaudas.kestukas rašė:Sveikinu prisijungus
Automobilis tikrai nuostabus, kaškada jis buvo baltas, man teko jį apžiūrėti iš arti, gražus, prabangus, kartais matau stovintį Ukmergės gatvėje automobilių servisiuko kieme (gal aš klystu).
Parašykit apie savo automobilį daugiau, kiek kuro naudoja, ar brangi eksplotacija...Automobilis pakankamai retas ir įdomus
.
-
kestukas
- Forumo rėmėjas

Re: lesabre
lesabre rašė:Teisybė. Aš dirbu tam servise, tai važinėju su juo į darbą. Dabar žiemą stovi aikštelėje prie namų. Atsivežiau iš Vokietijos 2003 rudenį. Pirmą žiemą padariau varikliui kapitalkę. Pavasarį, vasarą ir rudenį važinėjausi. Antrą žiemą pervirinau kėbulą, perdažiau ir suremontavau turbiną. Vasarą pakeliavau po Lietuvą. Šią žiemą nieko daug nedariau. Eksploatacija kaip eilinės mašinos išskyrus kuro sąnaudas.kestukas rašė:Sveikinu prisijungus
Automobilis tikrai nuostabus, kaškada jis buvo baltas, man teko jį apžiūrėti iš arti, gražus, prabangus, kartais matau stovintį Ukmergės gatvėje automobilių servisiuko kieme (gal aš klystu).
Parašykit apie savo automobilį daugiau, kiek kuro naudoja, ar brangi eksplotacija...Automobilis pakankamai retas ir įdomus
.