Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

susipažinkime lesabre

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
lesabre
Naujokas
Naujokas

susipažinkime lesabre

Standartinė lesabre »

Sveiki. Jau pora metu turiu 1979m Buick Lesabre su 3,8ltr turbo varikliu. Kadangi dar nemoku kompiuteriu gerai naudotis, nuotrauku nededu. Bet ateityje pabandysiu.
egiss
Forumietis
Forumietis

Standartinė egiss »

sveikas prisijunges, gal turi foto savojo auto?
Už parduotus daiktus gauti pinigai bus skiriami kelionei Moskvich'iumi į Nordkapp'ą
Vartotojo avataras
lesabre
Naujokas
Naujokas

Standartinė lesabre »

turiu foto, bet nemoku ideti. Apie masinas si ta ismanau- dirbu servise. Tikras mano vardas Gintaras, gyvenu Viniuje.
Vartotojo avataras
Socrat
Forumietis
Forumietis

Standartinė Socrat »

Sveikas prisijungęs. Tikiuosi greit pramoksi kompiuteriu naudotis, ir įdėsi nuotraukas. Svarbiausia tik neskubėt, nesinervuot ir nedaužyt klaviatūros.. :wink:
Neformatas! :baninti?:
Vartotojo avataras
RAMIREZ
Forumietis
Forumietis

Standartinė RAMIREZ »

Jo butu idomu pamatyt sio automobilio foto! :D
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

sveikas prisijunges. maloniu diskusiju :)
Vartotojo avataras
lesabre
Naujokas
Naujokas

Standartinė lesabre »

foto
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
kestukas
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

lesabre

Standartinė kestukas »

:puiku: Sveikinu prisijungus :sveikinu: Automobilis tikrai nuostabus, kaškada jis buvo baltas, man teko jį apžiūrėti iš arti, gražus, prabangus, kartais matau stovintį Ukmergės gatvėje automobilių servisiuko kieme (gal aš klystu).

Parašykit apie savo automobilį daugiau, kiek kuro naudoja, ar brangi eksplotacija... :?: Automobilis pakankamai retas ir įdomus :mastau: .
Vartotojo avataras
lesabre
Naujokas
Naujokas

Re: lesabre

Standartinė lesabre »

kestukas rašė::puiku: Sveikinu prisijungus :sveikinu: Automobilis tikrai nuostabus, kaškada jis buvo baltas, man teko jį apžiūrėti iš arti, gražus, prabangus, kartais matau stovintį Ukmergės gatvėje automobilių servisiuko kieme (gal aš klystu).

Parašykit apie savo automobilį daugiau, kiek kuro naudoja, ar brangi eksplotacija... :?: Automobilis pakankamai retas ir įdomus :mastau: .
Teisybė. Aš dirbu tam servise, tai važinėju su juo į darbą. Dabar žiemą stovi aikštelėje prie namų. Atsivežiau iš Vokietijos 2003 rudenį. Pirmą žiemą padariau varikliui kapitalkę. Pavasarį, vasarą ir rudenį važinėjausi. Antrą žiemą pervirinau kėbulą, perdažiau ir suremontavau turbiną. Vasarą pakeliavau po Lietuvą. Šią žiemą nieko daug nedariau. Eksploatacija kaip eilinės mašinos išskyrus kuro sąnaudas.
Vartotojo avataras
kestukas
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Re: lesabre

Standartinė kestukas »

lesabre rašė:
kestukas rašė::puiku: Sveikinu prisijungus :sveikinu: Automobilis tikrai nuostabus, kaškada jis buvo baltas, man teko jį apžiūrėti iš arti, gražus, prabangus, kartais matau stovintį Ukmergės gatvėje automobilių servisiuko kieme (gal aš klystu).

Teisybė. Aš dirbu tam servise, tai važinėju su juo į darbą. Dabar žiemą stovi aikštelėje prie namų. Atsivežiau iš Vokietijos 2003 rudenį. Pirmą žiemą padariau varikliui kapitalkę. Pavasarį, vasarą ir rudenį važinėjausi. Antrą žiemą pervirinau kėbulą, perdažiau ir suremontavau turbiną. Vasarą pakeliavau po Lietuvą. Šią žiemą nieko daug nedariau. Eksploatacija kaip eilinės mašinos išskyrus kuro sąnaudas.
:roll: Man labai įdomu o koks turbokompresorius pas tokia galinga mašiną tuirėtų būti, gal :roll: garret T-3 :roll: ar taip :?: .

:D O dar yra tokia raudona mašina kuri dalyvavo Drago lenktynėse, dabar jau nebematau, kas ten per žvėris :?: