Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Neatsakyta opozito stebulės
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
vaiduoklis74
- Forumietis

opozito stebulės
turiu tris stebules,kuriose yra po tris skylutes.sriegių nėra.ant dviejų stebulių yra briaunos aplink skyles,o ant vienos nera.kokia jų paskirtis?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
RIMIS
- Forumietis

Re: opozito stebulės
Isbyreti dylanciu stabdziu trinkeliu ''miltams''.
-
vaiduoklis74
- Forumietis

kad ten nekiauraiRIMIS rašė:Isbyreti dylanciu stabdziu trinkeliu ''miltams''.
-
zilva75
- Forumo rėmėjas

Paskirties nežinau, taciau tokiais ratais buvo rengiami visi MT 12, 16 markes motociklai- nebent kiek as turejau ir turiu, vienu skyles kiauros- kitu -ne...., net paciam idomu kokia ju paskirtis?????
-
AGspecial
- moderatorius

Naujesnių dneprų, mt-11 mt-16. Tai tikriausiai technologinės skylės, reikalingos tvirtinti staklėse jas gaminant. Ekploatacijai jokios įtakos jos negali turėti
-
vaiduoklis74
- Forumietis

man tik buvo kilus mintis, kad gal koks lankelis ar lėkštė kokia užsideda, bet jei niekam neteko kažko panašaus matyt tai turbut, kad neAGspecial rašė:Naujesnių dneprų, mt-11 mt-16. Tai tikriausiai technologinės skylės, reikalingos tvirtinti staklėse jas gaminant. Ekploatacijai jokios įtakos jos negali turėti
-
Kalvis
- Forumietis

Teisinga mintis tau kilo. Kažkokiam sename Za ruliom numeryje buvau radęs informaciją, kad KMZ projektavo prietaisą -gervę (lebiodkę)- diską kuris dėtusi ant tų skylių ant galinio rato. Ratui sukantis ant disko vyniotusi trosas ir motociklas pats save išvilktų iš mėšlyno. Daugiau apie tai niekur neteko informacijos rasti. Man vis galvoje sukasi mintis pabandyti tai realizuoti, bet vis atsiranda kitų darbų.
Kas dėl technologinės įrangos - gali būti tos skylės ir dėl apdirbimo, bet kyla klausimas kaip jie iki tų skylių atsiradimo daugelį metų gamino tokius pat ratus.
Kas dėl technologinės įrangos - gali būti tos skylės ir dėl apdirbimo, bet kyla klausimas kaip jie iki tų skylių atsiradimo daugelį metų gamino tokius pat ratus.
-
vaiduoklis74
- Forumietis

čia jau panašiau į teisybę, ypač jei dar apie tai rašė Za ruliomKalvis rašė:Teisinga mintis tau kilo. Kažkokiam sename Za ruliom numeryje buvau radęs informaciją, kad KMZ projektavo prietaisą -gervę (lebiodkę)- diską kuris dėtusi ant tų skylių ant galinio rato. Ratui sukantis ant disko vyniotusi trosas ir motociklas pats save išvilktų iš mėšlyno. Daugiau apie tai niekur neteko informacijos rasti. Man vis galvoje sukasi mintis pabandyti tai realizuoti, bet vis atsiranda kitų darbų.