Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Neatsakyta opozito stebulės

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
vaiduoklis74
Forumietis
Forumietis

opozito stebulės

Standartinė vaiduoklis74 »

turiu tris stebules,kuriose yra po tris skylutes.sriegių nėra.ant dviejų stebulių yra briaunos aplink skyles,o ant vienos nera.kokia jų paskirtis?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
RIMIS
Forumietis
Forumietis

Re: opozito stebulės

Standartinė RIMIS »

Isbyreti dylanciu stabdziu trinkeliu ''miltams''.
vaiduoklis74
Forumietis
Forumietis

RIMIS rašė:Isbyreti dylanciu stabdziu trinkeliu ''miltams''.
kad ten nekiaurai :D
zilva75
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė zilva75 »

Paskirties nežinau, taciau tokiais ratais buvo rengiami visi MT 12, 16 markes motociklai- nebent kiek as turejau ir turiu, vienu skyles kiauros- kitu -ne...., net paciam idomu kokia ju paskirtis?????
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Naujesnių dneprų, mt-11 mt-16. Tai tikriausiai technologinės skylės, reikalingos tvirtinti staklėse jas gaminant. Ekploatacijai jokios įtakos jos negali turėti
vaiduoklis74
Forumietis
Forumietis

AGspecial rašė:Naujesnių dneprų, mt-11 mt-16. Tai tikriausiai technologinės skylės, reikalingos tvirtinti staklėse jas gaminant. Ekploatacijai jokios įtakos jos negali turėti
man tik buvo kilus mintis, kad gal koks lankelis ar lėkštė kokia užsideda, bet jei niekam neteko kažko panašaus matyt tai turbut, kad ne :)
Kalvis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kalvis »

Teisinga mintis tau kilo. Kažkokiam sename Za ruliom numeryje buvau radęs informaciją, kad KMZ projektavo prietaisą -gervę (lebiodkę)- diską kuris dėtusi ant tų skylių ant galinio rato. Ratui sukantis ant disko vyniotusi trosas ir motociklas pats save išvilktų iš mėšlyno. Daugiau apie tai niekur neteko informacijos rasti. Man vis galvoje sukasi mintis pabandyti tai realizuoti, bet vis atsiranda kitų darbų.
Kas dėl technologinės įrangos - gali būti tos skylės ir dėl apdirbimo, bet kyla klausimas kaip jie iki tų skylių atsiradimo daugelį metų gamino tokius pat ratus.
vaiduoklis74
Forumietis
Forumietis

Kalvis rašė:Teisinga mintis tau kilo. Kažkokiam sename Za ruliom numeryje buvau radęs informaciją, kad KMZ projektavo prietaisą -gervę (lebiodkę)- diską kuris dėtusi ant tų skylių ant galinio rato. Ratui sukantis ant disko vyniotusi trosas ir motociklas pats save išvilktų iš mėšlyno. Daugiau apie tai niekur neteko informacijos rasti. Man vis galvoje sukasi mintis pabandyti tai realizuoti, bet vis atsiranda kitų darbų.
Kas dėl technologinės įrangos - gali būti tos skylės ir dėl apdirbimo, bet kyla klausimas kaip jie iki tų skylių atsiradimo daugelį metų gamino tokius pat ratus.
čia jau panašiau į teisybę, ypač jei dar apie tai rašė Za ruliom