I PM, jei kas ka turit, prasyciau
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Priglausciau kupriaus modeli
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
-
ignacas
- Forumietis

Priglausciau kupriaus modeli
Kaina iki 60 Lt.
-
Paulius43
- Forumietis

-
kitoks
- Forumietis

-
Paulius43
- Forumietis

-
ignacas
- Forumietis

-
ramas71
- Forumietis

-
Musius
- Forumietis

-
ramas71
- Forumietis

Na 6000 tai nežinau, bet pačiam man teko viena karta už KRAZ krano modelį 1:43 pakloti berods 420 lt (čia mano brangiausias, bet aš toli gražu nepretenduoju į brangiausių sąrašą, kadangi esu tik kolekcionierius mėgėjas šioje sferoje). Šiaip tai man atrodo už rusiškus rankų darbo kažkur iki 1000 lt kainos siekia (ten spec. technika: gaisrinės ir pan), gal kas patikslins?
-
Paulius43
- Forumietis

Aha, rusiski manau iki 1000 Lt normaliom kainom, aisku galima ir perkant per amerikieciu dilerius permoketi (cia kainos daugiausiai liecia MAZ Uragan ir panasaus kalibro aparatus (taip pat senesnius), ir nebutinai gaisriniai - gali but koks dvigubas tankovezis ar pan.)
Del kurpiaus is Poligono - tai nepirkau, nes nepatiko man jis, per storos sieneles modelio ir isvis kazkaip vaizdas iskreiptas. Mano skoniui kol kas nera rinkoj kurpiaus... Gamino vienas meistrelis Maskvoj kazkada beveik tobulus bet super limituota serija ir baisiai brangius (tie, kur atsidaro viskas).
P.S. del 6000 Lt uz modeli, ir dar 1:43 mastelio - tai turi buti auksarankiu europieciu gaminiai (Steve Barnett ir panasiai), modeliai daugiausia pokariniai Ferarri ir kt. lenktyniniai. Greiciausiai per telika mate didelio mastelio 1:10, 1:8 modelius, va tie tai gali kainuot daug...
Del kurpiaus is Poligono - tai nepirkau, nes nepatiko man jis, per storos sieneles modelio ir isvis kazkaip vaizdas iskreiptas. Mano skoniui kol kas nera rinkoj kurpiaus... Gamino vienas meistrelis Maskvoj kazkada beveik tobulus bet super limituota serija ir baisiai brangius (tie, kur atsidaro viskas).
P.S. del 6000 Lt uz modeli, ir dar 1:43 mastelio - tai turi buti auksarankiu europieciu gaminiai (Steve Barnett ir panasiai), modeliai daugiausia pokariniai Ferarri ir kt. lenktyniniai. Greiciausiai per telika mate didelio mastelio 1:10, 1:8 modelius, va tie tai gali kainuot daug...