Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Priglausciau kupriaus modeli

Skyrelis „Senovinės technikos modeliai“ yra skirtas diskusijoms apie senovinės technikos modelius, kurių originalui yra daugiau nei 30 metų. (1:43, 1:87, popieriniai modeliai ir pan.)

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

ignacas
Forumietis
Forumietis

Priglausciau kupriaus modeli

Standartinė ignacas »

Kaina iki 60 Lt.
I PM, jei kas ka turit, prasyciau :D
Vartotojo avataras
Paulius43
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius43 »

ehmm... manau kaina yra dvigubai didesne...
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Paulius43 rašė:ehmm... manau kaina yra dvigubai didesne...
kaina, kaina, o gal jis 1:43 mastelio modeliuka prastos bukles nori pirkti...
Vartotojo avataras
Paulius43
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius43 »

tai as apie prastoka modeli ir kalbu
ignacas
Forumietis
Forumietis

Standartinė ignacas »

Man bet kokio stovio nesuluzes tiktu, jei ka su aerografu perdazysiu ir bus kaip naujas :lol: . O tai kiek mazdaug kainuotu toks daiktas? Norisi kol tikrasis nebaigtas bent modeli turet :lol: .
Vartotojo avataras
ramas71
Forumietis
Forumietis

Standartinė ramas71 »

Kaune Poligone su žvaigžde priekyje berods 130lt stovėjo. To Paulius 43: Pauliau, ar ne pas tave atsidūrė?
Vartotojo avataras
Musius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Musius »

Siaip per tv ne per seniausiai maciau apie viena perkanti tokia technika tai siaip uz gera galima moketi net ir 6000lt :D ir as tikrai nemeluoju
Vartotojo avataras
ramas71
Forumietis
Forumietis

Standartinė ramas71 »

Na 6000 tai nežinau, bet pačiam man teko viena karta už KRAZ krano modelį 1:43 pakloti berods 420 lt (čia mano brangiausias, bet aš toli gražu nepretenduoju į brangiausių sąrašą, kadangi esu tik kolekcionierius mėgėjas šioje sferoje). Šiaip tai man atrodo už rusiškus rankų darbo kažkur iki 1000 lt kainos siekia (ten spec. technika: gaisrinės ir pan), gal kas patikslins?
Vartotojo avataras
Paulius43
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius43 »

Aha, rusiski manau iki 1000 Lt normaliom kainom, aisku galima ir perkant per amerikieciu dilerius permoketi (cia kainos daugiausiai liecia MAZ Uragan ir panasaus kalibro aparatus (taip pat senesnius), ir nebutinai gaisriniai - gali but koks dvigubas tankovezis ar pan.)

Del kurpiaus is Poligono - tai nepirkau, nes nepatiko man jis, per storos sieneles modelio ir isvis kazkaip vaizdas iskreiptas. Mano skoniui kol kas nera rinkoj kurpiaus... Gamino vienas meistrelis Maskvoj kazkada beveik tobulus bet super limituota serija ir baisiai brangius (tie, kur atsidaro viskas).

P.S. del 6000 Lt uz modeli, ir dar 1:43 mastelio - tai turi buti auksarankiu europieciu gaminiai (Steve Barnett ir panasiai), modeliai daugiausia pokariniai Ferarri ir kt. lenktyniniai. Greiciausiai per telika mate didelio mastelio 1:10, 1:8 modelius, va tie tai gali kainuot daug...