Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

VARDINIAI NUMERIAI

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

i_hate_pink_floyd rašė:
ka reiskia tas tavo parasytas zodis?
ciupinejau ta numeri rankom,jis 100% tikras,ne lipdukas,kai is pradziu galvojau.зуб даю.galiu patalpint originalaus didzio nuotrauka,ten bus geriau matyt ta numeri.
del raidziu didzio nieko nežinau,bet uz pinigus ukrainoj manau viska galima.
pasiknaisiojau internete ir stai rezulatatas:

http://www.autoonline.com.ua/news/index.php?id=591
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

o cia senieji numeriai:

http://www.olavsplates.com/ukraine.html#Former

atkreipkite demesi, kad numeris turi tokia juostele palei veliava, o tokio tipo numeriai, pasak saltinio, buvo isduodami 1993-94 metais.

p.s. per 31 diena praleista ukrainos sostineje neteko matyti ne vieno numerio ne is tolo savo sriftais primenancio ant visureigio uzdeto. ir dar, toje salyje permatomas plastikas ant numerio tai ne lygis... lygis, kai plastikas kiek patemdytas, ir dar su horizantaliomis juostelemis.

p.p.s. visa sita tyrima atlikau tik todel, kad palygines savo masinos numerio nuotraukas pastebejau, kad net pats juodziausias purvas ant juodu numeriu raidyciu suteikia jiems kiek kitokius atspalvius. gi pas hummer raides visiskai juodos.
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

Aš tikiu, kad plokštelės su tokiu užrašu galėjo būti uždėtos ant auto. Bet kad tai nėra tikri numeriai, esu tikras 99,9 nuošimčiais. Vilniuje jau kelis kartus mačiau vestuvinį limuziną su idiotišku "numeriu" "Kto kuda, a my - ženytsia", bet tai dar visiškai nereiškia, kad jis yra valstybinis
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Vartotojo avataras
Paulius43
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius43 »

LaurynasC rašė:Aš tikiu, kad plokštelės su tokiu užrašu galėjo būti uždėtos ant auto. Bet kad tai nėra tikri numeriai, esu tikras 99,9 nuošimčiais. Vilniuje jau kelis kartus mačiau vestuvinį limuziną su idiotišku "numeriu" "Kto kuda, a my - ženytsia", bet tai dar visiškai nereiškia, kad jis yra valstybinis
mano nuomone tokia pat.
Vartotojo avataras
gedass
JUODA ZONA
JUODA ZONA

Standartinė gedass »

Paulius43 rašė:
LaurynasC rašė:Aš tikiu, kad plokštelės su tokiu užrašu galėjo būti uždėtos ant auto. Bet kad tai nėra tikri numeriai, esu tikras 99,9 nuošimčiais. Vilniuje jau kelis kartus mačiau vestuvinį limuziną su idiotišku "numeriu" "Kto kuda, a my - ženytsia", bet tai dar visiškai nereiškia, kad jis yra valstybinis
mano nuomone tokia pat.
taip pat kaip ir ant zebra automobiliuko matet ?
Vartotojo avataras
i_hate_pink_floyd
Forumietis
Forumietis

Standartinė i_hate_pink_floyd »

.
Paskutinį kartą redagavo i_hate_pink_floyd 17 Rgs 2014, 15:25, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
gedass
JUODA ZONA
JUODA ZONA

Standartinė gedass »

bet istikruju jai tai valstybinis numeris tai turetu buti bent technikinis lipdukas
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

gedass rašė:bet istikruju jai tai valstybinis numeris tai turetu buti bent technikinis lipdukas
koks dar lipdukas ? nera pas juos tokio tipo lipduku. visi imanomi tos salies numeriu tipai aprasyti mano anksciau pateiktose nuorodose.
Vartotojo avataras
i_hate_pink_floyd
Forumietis
Forumietis

Standartinė i_hate_pink_floyd »

.
Paskutinį kartą redagavo i_hate_pink_floyd 17 Rgs 2014, 15:25, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
ramas71
Forumietis
Forumietis

Standartinė ramas71 »

Jei jau buvo - Atsiprašau....
Bet mes už PETRĄ :lol: