i_hate_pink_floyd rašė:
ka reiskia tas tavo parasytas zodis?
ciupinejau ta numeri rankom,jis 100% tikras,ne lipdukas,kai is pradziu galvojau.зуб даю.galiu patalpint originalaus didzio nuotrauka,ten bus geriau matyt ta numeri.
del raidziu didzio nieko nežinau,bet uz pinigus ukrainoj manau viska galima.
atkreipkite demesi, kad numeris turi tokia juostele palei veliava, o tokio tipo numeriai, pasak saltinio, buvo isduodami 1993-94 metais.
p.s. per 31 diena praleista ukrainos sostineje neteko matyti ne vieno numerio ne is tolo savo sriftais primenancio ant visureigio uzdeto. ir dar, toje salyje permatomas plastikas ant numerio tai ne lygis... lygis, kai plastikas kiek patemdytas, ir dar su horizantaliomis juostelemis.
p.p.s. visa sita tyrima atlikau tik todel, kad palygines savo masinos numerio nuotraukas pastebejau, kad net pats juodziausias purvas ant juodu numeriu raidyciu suteikia jiems kiek kitokius atspalvius. gi pas hummer raides visiskai juodos.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Aš tikiu, kad plokštelės su tokiu užrašu galėjo būti uždėtos ant auto. Bet kad tai nėra tikri numeriai, esu tikras 99,9 nuošimčiais. Vilniuje jau kelis kartus mačiau vestuvinį limuziną su idiotišku "numeriu" "Kto kuda, a my - ženytsia", bet tai dar visiškai nereiškia, kad jis yra valstybinis
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966 http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
LaurynasC rašė:Aš tikiu, kad plokštelės su tokiu užrašu galėjo būti uždėtos ant auto. Bet kad tai nėra tikri numeriai, esu tikras 99,9 nuošimčiais. Vilniuje jau kelis kartus mačiau vestuvinį limuziną su idiotišku "numeriu" "Kto kuda, a my - ženytsia", bet tai dar visiškai nereiškia, kad jis yra valstybinis
LaurynasC rašė:Aš tikiu, kad plokštelės su tokiu užrašu galėjo būti uždėtos ant auto. Bet kad tai nėra tikri numeriai, esu tikras 99,9 nuošimčiais. Vilniuje jau kelis kartus mačiau vestuvinį limuziną su idiotišku "numeriu" "Kto kuda, a my - ženytsia", bet tai dar visiškai nereiškia, kad jis yra valstybinis