Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Žiguliuko galas
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Šūra
- Forumietis

-
dainius mantas
- Forumietis

man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...GAZonas rašė:sakai cia tik vaz tuoij bus taiop kaip ir su volgom visi bus isgabenti arba isnesti i metala ir bus taip kad tuo gero ziguliuko nerasi nes visi bus like konkretus puvekaidainius mantas rašė:bet juk ten ne jo tas "VAZ" ir beja ju dar galima rasti ir labai daug cia ne REKORDAS GLS (1985m) ieskau tokio pacio o randu tik paprastus o man daliu reik butent tokiu kaip GLS!!! p.s. kaime mano senelis turi "VAZ-21011" vasara as jam ketinsiu gala daryti nors jis vaziuojantis ir nedaug parudijes bet yra ten ant jo broku......ti vat cia tik VAZ!!
-
WANDERER
- Forumietis

Jei tamstai nepatinka vienas ar kitas automobilis,tai dar nereiskia,kad reikia juos gabenti i metalo lauza.Geriau pasidalink informacija su kolegomis, kurie domisi butent tokia technika ir jie issaugos ja atinancioms kartomsdainius mantas rašė:man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...GAZonas rašė:sakai cia tik vaz tuoij bus taiop kaip ir su volgom visi bus isgabenti arba isnesti i metala ir bus taip kad tuo gero ziguliuko nerasi nes visi bus like konkretus puvekaidainius mantas rašė:bet juk ten ne jo tas "VAZ" ir beja ju dar galima rasti ir labai daug cia ne REKORDAS GLS (1985m) ieskau tokio pacio o randu tik paprastus o man daliu reik butent tokiu kaip GLS!!! p.s. kaime mano senelis turi "VAZ-21011" vasara as jam ketinsiu gala daryti nors jis vaziuojantis ir nedaug parudijes bet yra ten ant jo broku......ti vat cia tik VAZ!!
-
Fon
- Forumietis

Visiškai nesuprantamas pareiškimasdainius mantas rašė: man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
-
dainius mantas
- Forumietis

tai niekas ir nesako kad va perku ir i metalo lauza, tikriausiai ne taip supratote. norejau pasakyt jai niekas nepirktu tada i metalo lauza...aisku pirmoj eilej meginciau parduotiFon rašė:Visiškai nesuprantamas pareiškimasdainius mantas rašė: man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...- nebūtinai gi į laužą , jei nepatinka . Galima juk perleist tam , kam patinka
-
dainius mantas
- Forumietis

-
dainius mantas
- Forumietis

tai as ir noriu pasdalinti su kolegomis!!! bet niekam neidomus "MOSKVIC" automobiliai o jai idomus tai ju mazuma yra! nes kazkodel pasinese ant volgu daugelis...WANDERER rašė:Jei tamstai nepatinka vienas ar kitas automobilis,tai dar nereiskia,kad reikia juos gabenti i metalo lauza.Geriau pasidalink informacija su kolegomis, kurie domisi butent tokia technika ir jie issaugos ja atinancioms kartomsdainius mantas rašė:man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...GAZonas rašė: sakai cia tik vaz tuoij bus taiop kaip ir su volgom visi bus isgabenti arba isnesti i metala ir bus taip kad tuo gero ziguliuko nerasi nes visi bus like konkretus puvekai![]()
-
Jstas
- Forumietis

-
dainius mantas
- Forumietis

o gerai tu pasakei 8) niekas nepirkit moskviciuJstas rašė:Tai ir gerai, maskvicistams mazesne konkurencija ir didesnis susidomejimas renginiuosedainius mantas rašė:
tai as ir noriu pasdalinti su kolegomis!!! bet niekam neidomus "MOSKVIC" automobiliai o jai idomus tai ju mazuma yra! nes kazkodel pasinese ant volgu daugelis...
-
tadas1991
- moderatorius

kodel niekam, prisipazistu, man idomus. Volgu tai todel kad nori turet tarybini limuzina, beto is senuju moskviciu iki 70m nedaug teislike, nes nebuvo jie tokie patvarus kaip volgos, o volgu su moskviciais palyginus kaip [netinkamas zodis]dainius mantas rašė: tai as ir noriu pasdalinti su kolegomis!!! bet niekam neidomus "MOSKVIC" automobiliai o jai idomus tai ju mazuma yra! nes kazkodel pasinese ant volgu daugelis...
ispejimas:
prasome rinktis tinkamus zodzius, kai rasote pranesimus forume.
moderatorius