Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...GAZonas rašė:sakai cia tik vaz tuoij bus taiop kaip ir su volgom visi bus isgabenti arba isnesti i metala ir bus taip kad tuo gero ziguliuko nerasi nes visi bus like konkretus puvekaidainius mantas rašė:bet juk ten ne jo tas "VAZ" ir beja ju dar galima rasti ir labai daug cia ne REKORDAS GLS (1985m) ieskau tokio pacio o randu tik paprastus o man daliu reik butent tokiu kaip GLS!!! p.s. kaime mano senelis turi "VAZ-21011" vasara as jam ketinsiu gala daryti nors jis vaziuojantis ir nedaug parudijes bet yra ten ant jo broku......ti vat cia tik VAZ!!
Jei tamstai nepatinka vienas ar kitas automobilis,tai dar nereiskia,kad reikia juos gabenti i metalo lauza.Geriau pasidalink informacija su kolegomis, kurie domisi butent tokia technika ir jie issaugos ja atinancioms kartomsdainius mantas rašė:man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...GAZonas rašė:sakai cia tik vaz tuoij bus taiop kaip ir su volgom visi bus isgabenti arba isnesti i metala ir bus taip kad tuo gero ziguliuko nerasi nes visi bus like konkretus puvekaidainius mantas rašė:bet juk ten ne jo tas "VAZ" ir beja ju dar galima rasti ir labai daug cia ne REKORDAS GLS (1985m) ieskau tokio pacio o randu tik paprastus o man daliu reik butent tokiu kaip GLS!!! p.s. kaime mano senelis turi "VAZ-21011" vasara as jam ketinsiu gala daryti nors jis vaziuojantis ir nedaug parudijes bet yra ten ant jo broku......ti vat cia tik VAZ!!
Visiškai nesuprantamas pareiškimasdainius mantas rašė: man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...
tai niekas ir nesako kad va perku ir i metalo lauza, tikriausiai ne taip supratote. norejau pasakyt jai niekas nepirktu tada i metalo lauza...aisku pirmoj eilej meginciau parduotiFon rašė:Visiškai nesuprantamas pareiškimasdainius mantas rašė: man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...- nebūtinai gi į laužą , jei nepatinka . Galima juk perleist tam , kam patinka
tai as ir noriu pasdalinti su kolegomis!!! bet niekam neidomus "MOSKVIC" automobiliai o jai idomus tai ju mazuma yra! nes kazkodel pasinese ant volgu daugelis...WANDERER rašė:Jei tamstai nepatinka vienas ar kitas automobilis,tai dar nereiskia,kad reikia juos gabenti i metalo lauza.Geriau pasidalink informacija su kolegomis, kurie domisi butent tokia technika ir jie issaugos ja atinancioms kartomsdainius mantas rašė:man volga 21 nepatinka ir as su mielu noru tokia i metalo lauza ir isgabenciau!o ziguliu as neskaitau antikvarine masina...GAZonas rašė: sakai cia tik vaz tuoij bus taiop kaip ir su volgom visi bus isgabenti arba isnesti i metala ir bus taip kad tuo gero ziguliuko nerasi nes visi bus like konkretus puvekai![]()
o gerai tu pasakei 8) niekas nepirkit moskviciuJstas rašė:Tai ir gerai, maskvicistams mazesne konkurencija ir didesnis susidomejimas renginiuosedainius mantas rašė:
tai as ir noriu pasdalinti su kolegomis!!! bet niekam neidomus "MOSKVIC" automobiliai o jai idomus tai ju mazuma yra! nes kazkodel pasinese ant volgu daugelis...
kodel niekam, prisipazistu, man idomus. Volgu tai todel kad nori turet tarybini limuzina, beto is senuju moskviciu iki 70m nedaug teislike, nes nebuvo jie tokie patvarus kaip volgos, o volgu su moskviciais palyginus kaip [netinkamas zodis]dainius mantas rašė: tai as ir noriu pasdalinti su kolegomis!!! bet niekam neidomus "MOSKVIC" automobiliai o jai idomus tai ju mazuma yra! nes kazkodel pasinese ant volgu daugelis...