Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.
4) neižinau kur ir kas tai galėtų atlikti, bet pačiam ne kartą teko matyti turguje Gaz 21 galvutes su Gaz 53 vožtuvais. Mano motoristas pasakojo, kad tarybiniais laikais buvo "madinga" dėt Gaz 53 vožtuvus į Volgas
ir kodelgi man neteko pamatyt tokios galvutes.....
jai dar kada nors surastum tokia galva 21/24/uazo, pranesk....., reikia, noriu, ir negaliu surast.....
4) neižinau kur ir kas tai galėtų atlikti, bet pačiam ne kartą teko matyti turguje Gaz 21 galvutes su Gaz 53 vožtuvais. Mano motoristas pasakojo, kad tarybiniais laikais buvo "madinga" dėt Gaz 53 vožtuvus į Volgas
ir kodelgi man neteko pamatyt tokios galvutes.....
jai dar kada nors surastum tokia galva 21/24/uazo, pranesk....., reikia, noriu, ir negaliu surast.....
Jei tik užmatysiu būtinai pranešiu. Bet tuo neužsimu, ieškodamas visokio gėrio savajai randu kartu ir visokiausių įdomybių.
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Karolizz rašė:svaistikliu lengvinimas daryti didesnio diametro stumoklius daryti galvos veleneli ilgesnem fazem
ilgesnesm fazem?! tu ka i zieda vaziuosi? siaip daro staigesni pakilima ir aukstesnius kumstelius kad butu dide3snis voztuvu atsidarymas(kad daugiau degiojo misinio ieitu i cilindra)
siaip pakankamas dalykas padaryt varikliui pilna kapitalini kietu rinkimu palengvint smagrati susvert visus svaiostiklius ir visus stumoklius kad ju visu svoris butu vienodas, nudrozt variklio galvute(didesnio suspaudimo laipsnio kaip 12 daryt negalimanes reiks pilt ne tik 98 oktano benzima bet darreiks ji maisyt su racin kuru kurio litras kainuoja apie 10lt)darsuvest visus ismetimo isiurbimo kolektorius beigalvos kanalus ir oadaryt laisva ismetima ka as galiu padaryt jai yra noro na ir tupareguliuot karbiuratoriu kad piltu siek tiek daugiau kuro (aisku neperpilinetu)
Vienas is pigesniu variantu, mazinti ismetimo pasipriesinima. Si keturiu saku kolektoriu gali pasidaryti kiekvienas siek tiek mokantis suvirinimo darbus.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189 vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
Vaidotas73 rašė:Vienas is pigesniu variantu, mazinti ismetimo pasipriesinima. Si keturiu saku kolektoriu gali pasidaryti kiekvienas siek tiek mokantis suvirinimo darbus.
na gal ir kiekvienas bet nekekvienas padarys gerai tokius dalykus reik apskaiciuot