Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M 72

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

tarpinės

Standartinė Kęstutis 57 »

Kas ta benzostoikė? Gal taip vadinate gumą? Ten aukšta temperatūra. Ji ištrupės.
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Nežianu kaip pavadinti,na taip,guma atspari benzinui,tepalui.Dėl tempeatūros nepagalvojau :oops:
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Re: tarpinės

Standartinė TADAS 125 »

Kęstutis 57 rašė:Kai viskas padengta nuodėguliais, tos detalės Nr. 2 visiškai nesimato. Aš pats apie jos egzistavimą visai neseniai sužinojau. Jeigu nepakeičiama tarpinė, ar ji neįdedama,- cilindras visada bus tepaluotas. Aš tik nežinau iš ko ją padaryti. Kaip siūlo kamštinę medžiagą, tai aš jos neturiu. Ir ta kamštinė medžiaga trapi. Norėtūsi kažko monolitiškesnio.
O aš dar norėjau klausti kodėl pas mane po viena spyruokle buvo dvi tos lėkštutės? O pasirodo kad čia ta detalė nr. 2 :roll:

Dar eisiu prie varyklio patikrinsiu ar tikrai taip yra :roll:
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi :)
BRAZINI
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

m 72

Standartinė BRAZINI »

Nežinau ar ta pati, bet padaryta iš kamštinės medžiagos.
http://www.ural-zentrale.de/product_inf ... -Kork.html
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

cilindrai

Atsivežiau nusmėliuotus cilindrus, bet namie dar vienas ,,oldtameris,,.Tai mano uošvienė. Atsirado problemos. Restauracijai nepasiduoda. Taip, kaip buvo pradžioje,- neatstatysi. Tiuninguot irgi nelabai. Tiuninguojasi mano dukros. Beliko einamasis remontas. Dar kažkiek laikys. Jeigu ką domina,- galiu įdėt nuotraukas. Kol remontavom visus kitus OLD, mano cilindrai pasidarė labai gražūs. Pražydo per tris dienas. Kitos smėliuotos motociklo dalys, kurios nebūna kaitinamos, pasiliko pilkos. Pertepiau rudžių surišėju.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Kęstutis 57 22 Vas 2010, 14:00, redaguota 1 kartą(us).
Kęstutis, bet ne tas.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Re: cilindrai

Standartinė Jawistas »

Kęstutis 57 rašė:Atsivežiau nusmėliuotus cilindrus, bet namie dar vienas ,,oldtameris,,.Tai mano uošvienė. Atsirado problemos. Restauracijai nepasiduoda. Taip, kaip buvo pradžioje,- neatstatysi. Tiuninguot irgi nelabai. Tiuninguojasi mano dukros. Beliko einamasis remontas. Dar kažkiek laikys. Jeigu ką domina,- galiu įdėt nuotraukas. Kol remontavom visus kitus OLD, mano cilindrai pasidarė labai gražūs. Pražydo per tris dienas. Kitos smėliuotos motociklo dalys, kurios nebūna kaitinamos, pasiliko pilkos. Pertepiau rudžių surišėju.
Na taip,kai nusmėliuoji,negalima,kad bent kiek drėgmės patektų,geriausia nupūst gruntu,jei negalvoji dažyt greitu laiku.
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

cilindrai

Gruntas+dažai. Du sluoksniai,- per daug.
Kęstutis, bet ne tas.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Re: cilindrai

Standartinė Jawistas »

Kęstutis 57 rašė:Gruntas+dažai. Du sluoksniai,- per daug.
Tai niekas nesako užpurkšt storą sluoksnį,pakanką plono,ir tada jau žymiai mažesnė tikimybė rūdyti.
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Spizius kazkaip labai linkes korozijai,mano lopsys apie tris menesius garaze nepaskyciau kad labai rudyja galima sakyt kad nerudija.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

milzinas rašė:Spizius kazkaip labai linkes korozijai,mano lopsys apie tris menesius garaze nepaskyciau kad labai rudyja galima sakyt kad nerudija.
Na bet jeigu gautų drėgmės iš kart pradėtų rūdyt ir smarkiai.