Forumas nedingo ir niekur neišnyks. Visos temos buvo, yra ir bus. Tiesiog jos laikinai niekam nematomos.
Artimiausiu metu (šiandien) bus priimti sprendimai ir visi apie tai būsite informuoti.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Apie forumo jaunimą ir senimą
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
matociklistas
- Forumietis

Na aš tikrai esu jaunasis forumietis, jei taip galima pasakyti. Ši žinia prilygsta MIRČIAI(tikrai atsiprašau už toki išsireiškima). Aš ir tikrai ne aš vienas toks, iš šio forumo, forumiečiū, moderatorių ir visu visu šio forumo lankytoju pasisemiau ryšto,drąsos.. (net nežinau, kaip tai galima apibudinti) O Gerb. Raimis yra vienas iš šio forumo sielų(Kiti moderatoriai ir sudaro.
O kalbant apie darbus, norėčiau priminti, kad ir Gerb. Raimis, Black ir visi kiti pradejo nuo kažko, darė klaidas(aš tai tikrai), tad nebūtina jei žmogus nesupanta kažko, ar tiesiog netaip parašeė kaip norėtusi, iškart išmesti iš forumo. Aš tikrai norėčiau pasakyt, kad ši forumą palaikau ir palaikysiu kuo tik galesiu...
O kalbant apie darbus, norėčiau priminti, kad ir Gerb. Raimis, Black ir visi kiti pradejo nuo kažko, darė klaidas(aš tai tikrai), tad nebūtina jei žmogus nesupanta kažko, ar tiesiog netaip parašeė kaip norėtusi, iškart išmesti iš forumo. Aš tikrai norėčiau pasakyt, kad ši forumą palaikau ir palaikysiu kuo tik galesiu...
-
kęstas666
- Forumietis

-
rapolas2
- Naujokas

Sveiki, sukinėjuos čia jau daugiau nei dvejus metus, daugiausiai skaitinėju, bet kai ryte iš draugų išgirdau, kad forumas uždarytas-nepatikėjau. Šitas forumas buvo paskatas eit užsiimt kuo nors garaže, o ne tik prie kompo išvirtusiom akim sėdėt... Labai gaila, kad atsirado tokių nevispročių (atsiprašau jei per stipriai) kurie su savo nereikalingais komentarais "padėjo" forumui užsidaryt. Aš palaikau idėją dėl nario mokesčio, bet nemanau, kad reikėtų trint tuos, kas mažai pranešimų parašę.
-
Zombis72
- Forumietis

siukslinelis
dekojam už paguoda
-
_Valdas_
- Forumietis

Taip pat stengiuosi daugiau skaityt, mažiau rašyt, bet ne visada pavyksta.
Kartais toks kyla norus idiotus pakomentuot (ir čia tikrai ne per stiprus žodis).
Aš - už mokestį. Sutikčiau sumokėti ir 20 ir 30lt. Mokestį galima būtų pervesti forumo savininkui į sąskaitą, nurodant kokio vartotojo vardu jis yra.
Forumo savininkas nuspręstų pagal poreikius kur jį panaudoti - įrengimai, moderatorių algoms (tegu ir simbolinėms), o paskui sakykim mažą ataskaitėlę kas nuveikta. Ir viskas.
Aš labai norėčiau, kad Raimis tęstų savo veiklą.
Kartais toks kyla norus idiotus pakomentuot (ir čia tikrai ne per stiprus žodis).
Aš - už mokestį. Sutikčiau sumokėti ir 20 ir 30lt. Mokestį galima būtų pervesti forumo savininkui į sąskaitą, nurodant kokio vartotojo vardu jis yra.
Forumo savininkas nuspręstų pagal poreikius kur jį panaudoti - įrengimai, moderatorių algoms (tegu ir simbolinėms), o paskui sakykim mažą ataskaitėlę kas nuveikta. Ir viskas.
Aš labai norėčiau, kad Raimis tęstų savo veiklą.
Audi 80 Quattro
Iž Planeta 5
RIGA 13
Iž Planeta 5
RIGA 13
-
sword
- Forumietis

-
TawaS
- Forumietis

-
m20fanas
- Forumietis

Re: siukslinelis
Gerbemasai, dėl tokių kaip tu ir diskutuojama dabar ir problemos kylaZombis72 rašė:dekojam už paguoda